6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Automašīna “Hyundai Ioniq” ir atzīta par sieviešu mīluli

 
Attēls: Dieviete.lv

Par šī gada uzvarētāju konkursā “Women’s World Car of the Year 2017″ kļuvis korejiešu “Hyundai Ioniq”.

“Hyundai Ioniq” ieguva galveno balvu (Supreme Winner), uzvarot arī “Green Car” kategorijā. “Mazda CX-5” kļuva par labāko ģimenes auto (Family Car), “Honda Civic Type R” uzvarēja sportiskāko auto (Performance Car) kategorijā, bet “Ford Fiesta” – budžeta auto (Budget Car) ieskaitē.

Attēls: Dieviete.lv

Par labāko luksuss auto (Luxury Car) ekspertes atzina 5.sērijas BMW, bet par labāko krosoveru (Crossover’/SUV) – Peugeot 3008.

“Women’s World Car of the Year 2017″ žūrijā piedalījās 25 ekspertes no 20 valstīm, izvēloties labākos auto modeļus no kopumā 420 pretendentiem.

Attēls: Dieviete.lv

Women’s World Car of the Year ir vienīgais konkurss, kura iznākumu nosaka tikai un vienīgi sievietes. Ekspertes vērtē automobiļus pēc to jaudas un braukšanas īpašībām, ietilpības, drošības, stila, komforta, ņemot vērā arī tādus faktorus, kā to ietekme uz apkārtējo vidi, piemērotību bērnu pārvadāšanai un pat atbilstību jēdzienam “Sex-Appeal”.

Attēls: Dieviete.lv

Jaunais Hyundai IONIQ ir pasaulē pirmā automašīna, kas piedāvā hibrīda, plug-in un elektroautomobiļus ar viena veida virsbūvi. 2016.gada nogalē tas kļuva arī par Latvijas EKO auto 2017 uzvarētāju. 

 

 

Autors: Dieviete.lv / iAuto.lv 27.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.