6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Rīgā norisināsies labdarības pasākums ar glābējsuņu dalību

 
Attēls: Publicitātes

3.decembrī t/c Dino Zoo Pasaule (Rīga, Krasta iela 52) norisināsies labdarības pasākums «Krāsainās ķepas”, kurā piedalīsies Latvijas mākslinieki, apvienības Bezvests.lv kinologi un viņu četrkājāinie draugi – glābējsuņi. Pasākumu organizē: cilvēku ar īpašām vajadzībām biedrība MOTUS VITA.

Organizatori aicina uz pasākumu visus interesentus noskatīties glābējsuņu šovu, piedalīties temātiskā mākslas darba tapšanā profesionālā mākslinieka pavadībāun pakomunicēt ar domubiedriem patīkamā gaisotnē.  

„Šī ir vieta, kur satiksies cilvēki, suņi un krāsas,” stāsta māksliniece Līga Zīle, kas speciāli pasākumam sagatavoja krāsojamas lapas bērniem un pieaugušajiem ar suņu attēliem. Kas jūt izaicinājumu gleznot uz audekla, var piedalīties kopējā lielformāta mākslas darba tapšanā. Vēlāk glezna tiks pārdota, bet līdzekļi tiks ziedoti cilvēku ar īpašām vajadzībām biedrībai MOTUS VITA

Attēls: Publicitātes

Pasākuma programma sāksies ar glābējsuņu šovu. Bezvests.lv kinologi demonstrēs kā četrkājāinie draugi palīdz meklēt pazudušus cilvēkus. Pēc šova būs iespēja uzdod jautājumus kinologiem un nobildēties ar suņiem. Bērniem īpaši patiks cirka triki suņu izpildījumā. Organizatori sola, ka būs īpaša radoša atmosfēra.

MOTUS VITA jau ne pirmo gadu organizē pasākumus, un šoreiz aicina arī bērnus no nelabvēlīgām ģimenēm, cilvēkus ar ierobežotām iespējām, lai dāvinātu viņiem svētku sajūtu pirms Ziemassvētkiem.

 

Autors: MOTUS VITA 28.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.