7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Gultas dzīve: 7 padomi, kā padarīt seksu labāku

 

Daži cilvēki uzskata, ka seksam ir jābūt brīnišķīgam katru reizi un vienmēr ir jānoslēdzas ar orgasmu. Taču patiesībā baudu var gūt arī bez orgasma, vajag tikai to prast. Tāpēc mēs piedāvājam dažus padomus, kas jāatceras, ja vēlies, lai tava seksuālā dzīve kļūst vēl labāka.

Tavs galvenais intīmais orgāns ir smadzenes!

Sekss kļūst lielisks vien tad, kad tu jūti spēcīgu saikni ar partneri. Daudzi cilvēki uzskata, ka mīlestība un abpusēja pieķeršanās ir svarīgākais laba seksa faktors. Ar partneri, pret kuru izjūti patiku, sekss kļūs labāks kaut vai tāpēc, ka tu nokļūsti mierīgajā komforta un apbusējas uzticēšanās zonā.

Bez komunikācijas nekur

Ja kādu no partneriem sekss neapmierina, tad efektīvākais veids, kā to labot, ir pastāstīt par to. Nevajag kautrēties un baidīties. Pastāsti, kas tevi uzbudina, kas nepatīk. Ja saruna noritēs pozitīvā gaisotnē, tad arī sekss kļūs labāks.

Dažādība ir veselīga

Ja tu katru dienu ēdīsi vienu un to pašu, ātri apniks un arī pašsajūtai tas nenāks par labu. Līdzīgi ir ar seksu. Daudzi cilvēki pārstāj mīlēties, jo process kļūst vienveidīgs un garlaicīgs. Sākt pārmaiņas var ar mazumiņu: izvēlies citu telpu, citu laiku, iegādājies kādu seksa rotaļlietu. Ar laiku kļūs tik interesanti, ka pašiem gribēsies izdomāt vēl kaut ko jaunu.

Nesaceries par daudz

Reti kuram pārim katra seksa reize ir satriecoša. Realitātē ir veiksmīgās reizes, viduvējās un tādas, par kurām pat negribas atcerēties. Tas ir normāli!

Izmanto palīglīdzekļus

Ja tu nekad neesi izmantojusi seksa rotaļlietu, tad varbūt ir īstais laiks pamēģināt? Tā var būt tava panākumu atslēga un lielisks veids, kā palielināt orgasma iespējas.

Neaizmirsti par skūpstiem

Daudzi cilvēki pienācīgi nenovērtē skūpstus. Taču tas ir lielisks veids, kā uzlabot savstarpējās attiecības un vairot tuvību. Nav svarīgi, cik daudz un kā jūs skūpstāties. Galvenais, ka jūs to darāt!

Izmanto lubrikantu

Lubrikants bieži vien uzlabo seksu. Tas, ka jauniem cilvēkiem tas nav vajadzīgs, ir mīts. Lubrikants novērš nepatīkamās izjūtas un palīdz rast jaunas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.