6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iegūsti jaunu sarunu biedru: “Toyota” uzsāk runājošā minirobota pārdošanu

 
Attēls: Publicitātes

“Toyota” Japānas dīleru centri uzsākuši mini robota “Kirobo Mini” jaunās paaudzes modeļa tirdzniecību. Tagad tas kļuvis vēl daudzpusīgāks un ievērojami uzlabojis savu intelekta līmeni.

Jaunais modelis atceras cilvēku sejas, atpazīst cilvēka balsi, piedalās sarunās par dažādām tēmām, reaģē uz emocijām un papildina savus vārdus ar roku un galvas kustībām.  Līdzīgas spējas bija arī iepriekšējam “Kirobo Mini”, taču tagad tas var paust viedokli krietni plašākā tēmu spektrā, atcerēties cilvēku ieradumus un uzglabāt informāciju, kas saistīta ar pagātnes notikumiem.  

Visas šīs funkcijas tiek īstenotas, pamatojoties uz balss un sejas atpazīšanas tehnoloģijām, ko “Toyota” speciālisti izstrādājuši autobūves vajadzībām un daļu no tām ražotājs jau izmanto savos jaunākajos modeļos.

Elektroniskā ierīce nepārtraukti uzlabo savu redzesloku, pateicoties informācijai, ko iegūst no automobiļa vai “viedmājas”. Konkrēti, šis modelis savietojams ar “Toyota Prius PHV” un “Toyota Home” tehnoloģiskajiem risinājumiem.

Jaunā modeļa cena nav zināma, 2016.gadā “Kirobo Mini” maksāja aptuveni 350 eiro (pārvēršot no jēnām).

 

Autors: iAuto.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.