1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dieviete.lv KONKURSS: Parādi savu Adventes vainagu!

 

Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir klāt! Tā ir brīnišķīga iespēja, kad izveidot un plašākai auditorijai atrādīt savu Adventes vainagu. Darināti no egļu skujām, čiekuriem, lentītēm un pat makaroniem – tie var būt tik dažādi. Bet varbūt Tu esi izveidojusi vienkāršu kompozīciju ar svecēm? Konkursam derēs abi! Iesūti savu foto un piedalies!

Balva – „Sportlex” sporta klubu abonements (Vienotais abonements uz fitnesa klubiem, baseiniem, jogas studijām, skvošu, cīņām, CrossFitu un citām sporta aktivitātēm).

Kas jādara?

-Līdz 4.decembra plkst. 23.59 iesūti fotogrāfiju, kurā redzams Tavs adventes vainags vai kompozīcija (bildi sūti uz info@dieviete.lv, norādot arī savu vārdu un uzvārdu).

Kā notiks konkurss?

– 5. decembrī visas iesūtītās autoru fotogrāfijas publicēsim Dieviete.lv Facebook un Draugiem.lv profilos, kur arī notiks balsošana par labāko fotogrāfiju*.

– Par konkursa uzvarētāju kļūs fotogrāfija, kura gūs lielāko atzinību (kopā skaitot gan Facebook, gan Draugiem.lv gūtās balsis (patīk atzīmes)).

– Uzvarētāju paziņosim 14. decembrī pēc plkst. 12:00 šajā rakstā un pie attēla sociālajos tīklos.

Lai veicas! 

Apsveicam, par konkursa uzvarētāju kļūst Evija Stūrmane un viņas zaļais vainadziņš! Šis vainags Facebook un Draugiem.lv balsojumā ieguva 111 balsis! 🙂

*Atsūtot savu fotogrāfiju, Tu piekrīti tam, ka portāls Dieviete.lv fotogrāfijas drīkst izmantot un publicēt pēc saviem ieskatiem bez atlīdzības.

 

Autors: Dieviete.lv 30.11.2017

Atjaunots 14.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.