6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

6 svarīgi jautājumi, par kuriem aprunāties ar partneri pirms kāzām

 

Bildinājums un kāzas, protams, ir skaists notikums. Tikai nevajadzētu ļaut emocijām pilnībā aizēnot saprātu, tāpēc, pirms piekrīti šim svarīgajam dzīves solim, pārrunā ar partneri dažus svarīgus jautājumus.

Vai un cik bērnu tu vēlētos?

Vai tu vēlies bērnus? Cik? Ja nepieciešams, vai tu būtu gatavs izmantot citus veidus, kā tikt pie bērniem, piemēram mākslīgās apaugļošanas ceļā vai adopciju? Ir ļoti svarīgi izrunāt šo jautājumu, lai partneri zina viens otra nostāju šajā jautājumā.

Kāds vecāks tu vēlies būt?

Pavaicā partnerim, kādi ir viņa uzskati par to, kā audzināt bērnus. Pārrunājiet to, kā tikāt audzināti jūs. Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo, ja jūsu uzskati atšķiras, ikdienā būs grūti gan bērnam, gan jūsu savstarpējām attiecībām.

Kāda ir tava kredītvēsture un tavu parādu apmērs?

Ļoti svarīgi ir uzzināt par kredītkartēm, studiju kredītiem vai automobiļa līzingu. Ja kāds no jums ir iesniedzis bankrota pieprasījumu vai maksātnespēju, ir svarīgi izrunāt, kāpēc tā ir noticis. Izrunājiet šos jautājumus, lai pēc precībām nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus.

Kurš kādus darbus darīs mājās?

Ja esi pieradusi pie tradicionāla modeļa, kurš iedala darbu vīriešu un sieviešu darbos, nav nekādu problēmu. Tomēr, ja tev nepatīk darbu dalīšana sieviešu un vīriešu darbos, šis jautājums noteikti jāapspriež ar topošo vīru. Lietderīgi būs, ja pastāstīsi viņam, kurus mājas darbus tev patīk darīt un no kuriem labprāt izvairītos. Bet varbūt viņam patīk tieši tie darbiņi, kuri pašai neiet pie sirds?

Cik bieži tu gribētu mīlēties?

Lai arī jums abiem sekss ir jau zināmu laiku, atbilde uz šo jautājumu var atklāt citu ainu un izrādīties, ka partneris vēlētos nākotnē atšķirīgu seksa biežumu nekā pašlaik. Ļoti svarīgi ir pārrunāt arī robežas seksā, pastāstīt par lietām, kuras abiem patīk un kuras šķiet nepieņemamas.

Kādu tu iedomājies mūsu laulības dzīvi pēc pieciem gadiem?

Uz šo jautājumu nav viegli atbildēt, taču tas sniedz priekšstatu par mērķiem jūsu laulībā. Viens no jums, iespējams, vēlēsies vismaz vienu bērnu, bet otrs vēl pat nebūs iedomājies par bērnu ienākšanu ģimenē. Viens no jums gribēs pēc pieciem gadiem dzīvot lielākā mājoklī, iegādājoties to uz kredīta, bet otrs gribēs vispirms sakrāt naudu šādam pirkumam. Laiks sākt runāt!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.