6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iemesli ir atklāti: kādēļ vīrieši baidās no nopietnām attiecībām?

 

Tev kādreiz dzīvē ir gadījies sastapt vīrieti, kurš pēc pāris randiņiem vai pat mēnešiem paziņo, ka nav gatavs nopietnām attiecībām? Tu neesi vienīgā. Nereti pat gribas saprast, kādēļ tā notiek? Zemāk esam apkopojuši dažus populārākos iemeslus.

Viņš baidās zaudēt savu brīvību

Ir vīrieši, kas baidās no tā, ka līdz ar sievietes ienākšanu viņa dzīvē, viņš vairs nevarēs justies tik brīvs, kā agrāk. Nevarēs nākt un iet, kad gribēs, spēlēt datorspēles, taisīt puišu vakarus ar alus dzeršanu un futbola skatīšanos utt. Viņš baidās no tā, ka sieviete ieviesīs savu kārtību viņa esošajā kārtībā. Ko šādā situācijā var darīt sieviete? Neko daudz. Viņam pašam ir jāsaprot, kā viņa dzīve mainīsies līdz ar nopietnu attiecību dibināšanu. Sieviete var vienīgi ar saviem darbiem parādīt to, ka viņam nav par ko satraukties.

Viņam ir slikta iepriekšējā attiecību pieredze

Šis punkts arī sievietēm ir aktuāls. Kurš gan vēlas vēlreiz tikt sāpināts? Viņa bailes un vēlme nesaistīt sevi ar jaunām attiecībām ir saprotama. Šajā gadījumā līdzēs tikai laiks. Ļauj viņam sadziedēt savu sirdi un pašam saprast, ka tu esi lieliska sieviete, kura nevēlas viņu sāpināt.

Viņš ir jaunāks

Ja vīrietis ir pāris gadus jaunāks par tevi, tad pastāv iespēja, ka nopietnām attiecībām viņš vienkārši nav nobriedis. Viņš nav gatavs nekam, kas saistīts ar atbildību par otru cilvēku. Šajā gadījumā izvēle ir jāveic tev – vai tu esi gatava būt kopā ar cilvēku, kurš vēl nav īsti pārliecināts par sevi un savām spējām rūpēties par otru cilvēku?

Viņam traucē finansiālie apstākļi

Ir vīrieši, kas atsakās no nopietnām attiecībām tikai tāpēc, ka zina, ka nespēs finansiāli atbalstīt sievieti. Šādā situācija ir vai nu jāpārliecina viņš par to, ka abi kopā jūs spēsiet tikt ar situāciju galā, vai nu nopietnās attiecības jāatliek līdz brīdim, kad viņš jutīs, ka ir spējīgs par tevi parūpēties.

Viņš nav pārliecināts par savām jūtām

Šis ir nopietns iemesls, jo bez pārliecības attiecības nevar izdoties. Pat, ja viņam patīk pavadīt laiku ar tevi kopā, tas nenozīmē, ka viņš ir gatavs kaut kam vairāk. Savas dzīves saistīšana ar citu cilvēku ir nopietns solis, ko spert. Ja viņš nejūtas pārliecināts, nevajag uzstāt uz pamēģināšanu un „laiks rādīs, kas būs”. Var gadīties, ka tādējādi tu sevi tikai vairāk sāpināsi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.