3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Pazīstami sportisti labdarības akcijā kļūst par pārdevējiem,iedrošinot jauniešus piepildīt savus sapņus

 
Attēls: Publicitātes

Pazīstamie sportisti un jauniešu motivācijas programmas MOT vēstneši Toms Alsbergs, Alma Vītola un Agnese Pastarepieņēma drosmīgu izaicinājumu un 4. decembrī kļuva par pārdevējiem Narvesen veikalā t/c Galerija Centrs, lai pievērstu sabiedrības uzmanību labdarības kampaņai skolu jauniešu motivācijas programmas MOT atbalstam. Labdarības tirdzniecības laikā gūtā peļņa tiks pievienota ziedojumiem motivācijas nodarbību turpmākajai attīstībai Latvijas skolās. Līdz ar to šobrīd kopējais savākto ziedojumu apmērs jau sasniedzis 3700 eiro.

Akcija notika MOT lielākajam atbalstītājam Narvesen zīmīgā dienā un vietā, jo tieši šajā tirdzniecības centrā 4.decembrī pirms 20 gadiem tika atvērts pirmais uzņēmuma veikals Latvijā. Tāpēc labdarības akcijā kopā ar sportistiem piedalījās un pircējus apkalpoja arī uzņēmuma Narvesen Baltija valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica, kura izsaka sirsnīgu pateicību ikvienam, kas jau līdz šim ir atbalstījis MOT, ziedojot veikalu ziedojumu kastītēs. Viņa uzsver, ka tieši “Stipri, pašapzinīgi un drosmīgi jaunieši, kas spēj mainīt pasauli uz labu, ir labākā dāvana Latvijai!”

Vieglatlēte, olimpiete un Latvijas čempione 10 un 20 km soļošanā Agnese Pastare par savu motivāciju pievienoties labdarības kampaņai stāsta: “Uzskatu, katram ir jāsaņem drosmi darīt jaunas lietas, tāpēc pieņēmu izaicinājumu piedalīties labdarības tirdzniecībā, taču vēl svarīgāk ir pastāstīt cilvēkiem par labajām lietām, kas mums notiek apkārt, piemēram, MOT programma sniedz fantastiskas iespējas jauniešiem apgūt dzīvē vissvarīgākās prasmes, ko parastajās mācību stundās nemāca”. Arī pati sportiste ir piedalījusies motivācijasnodarbībās, lai ar savu piemēru skolēnus klātienē iedvesmotu kļūt pašapzinīgākiem, mērķtiecīgākiem un drosmīgākiem.

Attēls: Publicitātes

Savukārt velosportists, RedBull Mini Drome čempions Toms Alsbergs, iedvesmojot jauniešus būt drosmīgiem, aicina: “Esiet drosmīgāki nekā vakar, lai būtu spēcīgāki rīt un gatavi īstenot pat vistrakākās idejas un sapņus!” Viņam piekrīt arī utramaratoniste Alma Vītola, sakot: “Ja pašam šķiet, ka kaut kas ir jādara, tad noteikti jāmēģina atrast iespējas to īstenot. Var gadīties, ka neizdosies, taču no tā nevajag baidīties. Grūtākais ir sākt.”Viņa uzskata, ka šobrīd jauniešiem ir lielas iespējas iegūt informāciju par sevi interesējošām jomām: “Pusaudži meklē savu vietu dzīvē, līdz galam vēl nezinot, kur un kā būt, taču šobrīd ir pieejams tik daudz informācijas par visu! Arī es pati esmu nemitīgos meklējumos attiecībā par to, ko vēlos darīt savā dzīvē. Meklēšana ir atslēga panākumiem.”

MOT. Izvēlies drosmi! ir interaktīva un iedvesmojoša motivācijas programma 7. – 9. klašu skolēniem, kas 12 nodarbību ciklā trīs mācību gadu garumā jauniešos stiprina drosmi dzīvot jeb atļaušanos sapņot lielus sapņus un mērķtiecīgi strādāt to piepildīšanai, drosmi rūpēties par līdzcilvēkiem un drosmi pateikt “nē” jeb noteikt prioritātes, lai pateiktu “jā” kaut kam lielākam un svarīgākam. Nodarbības vada 35 brīvprātīgi treneri, kuru vidū ir gan skolotāji un psihologi, gan uzņēmēji un citu profesiju pārstāvji.

Atbalstīt MOT programmu būs iespējams līdz pat gada beigām, ziedojot naudu Narvesen veikalu ziedojumu kastītēs visā Latvijā.

 

Autors: MOT Latvija 05.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.