1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tu tiecies ar nepareizo vīrieti – pazīmes, kas par to liecina

 

Ja tu ik pa laikam pieķer sevi pie domas, ka atkal esi „uzķērusies” uz nepareizā vīrieša, ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Protams, tas, kas šeit ir rakstīts, nav viennozīmīgs. Taču pievērst uzmanību šīm pazīmēm un pavērot situāciju par sliktu nenāks.

Visbiežāk jūs tiekaties ballītēs. Ballītes nav nekas slikts. Taču, ja ik reizi, kad viņš tevi aicina tikties, jūs dodaties uz kādu ballīti, kur ir vēl daudz citu cilvēku, tas nav labi. Tu esi pelnījusi būt kopā ar vīrieti, kurš vēlas pavadīt ar tevi laiku arī divatā.

Viņam ir krimināla pagātne. Protams, katrs no mums ir pelnījis otro iespēju, bet vismaz sākumā uzmanīties vajadzētu. Ir jāņem arī vērā tas, kāds ir bijis noziegums.

Viņam nepatīk pakļauties – ne likumiem, ne priekšniecībai. Tāpēc viņš darbu maina ik mēnesi un nespēj noturēties nevienā nopietnā vietā. Turklāt viņš vienmēr vaino tieši priekšniecību vai likumus.

Katru reizi, kad esi viņa mašīnā, tu jūties kā filmā “Ātrs un bez žēlastības”. Jā, ir sievietes, kurām patīk ātrums, un varbūt arī tev, taču tas nav pietiekami spēcīgs arguments, lai riskētu ar savu dzīvību.

Tava ģimene un draugi neatbalsta jūsu attiecības. Vai tu esi kādreiz aizdomājusies par to, kāpēc tā ir? Esi jautājusi? Varbūt viņi redz to, ko tu aiz savām rozā brillēm neredzi?

Tevī ir vēlme viņu mainīt. Ja šāda vēlme rodas, tad varbūt ir jāmeklē cits vīrietis? Tāds, kurš atbildīs tavām vēlmēm?

Viņš ir agresīvs. Agresīvs vīrietis nav tas, kas tev nepieciešams. Kas būs, ja nākamreiz šī agresija vērsīsies pret tevi?

Cilvēki brīnās par jūsu attiecībām. Gan draugi gan radi nereti uzdod tev jautājumus: „Kāpēc jūs esat kopā? Vai esi pārliecināta, ka viņš tev ir īstais?”.

Protams, varbūt dažas šeit minētās pazīmes ir pārspīlējums, taču aizdomāties tāpat nenāktu par ļaunu. It īpaši ilgtermiņā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.