11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jauna „pasaulē skaistākā meitene”? Modelei no Krievijas jau pus miljons sekotāju

 

View this post on Instagram

????????????

A post shared by Анастасия Князева (@knyazeva_anastasiya_official) on

Sešgadīgo Anastasiju Kņazevu daudzi cilvēki pasaulē uzskata par skaistāko meiteni. Par to, ka interese par viņu ir, liecina arī tas, ka viņas Instagram kontam ir gandrīz pus miljons sekotāju.

Meitene ar savu „lelles ārieni” un izteikti zilajām acīm jau ir kļuvusi par pasaulē pieprasītu modeli. Taču viņas karjera sākās jau 2015.gadā, kad viņa bija tikai četrus gadus jauna.

Jaunās modeles Instagram kontu pārvalda viņas mamma, Anna, kura ir tā, kas regulāri publicē meitas fotogrāfijas no fotosesijām un to aizkulisēm.

View this post on Instagram

Мама … ???????? Это слово дорогое Первое у каждого из нас Это слово близкое, родное В день веселья, испытаний час. Мама … ???????? В этом слове столько света, Нежности, заботы и любви! К маме мы приходим за советом, С мамой делим радости свои. В этот праздник мы желаем мамам Счастья и здоровья на года. Об одном лишь только мы мечтаем — Чтобы с нами были вы всегда! Не забудьте завтра поздравить своих мамочек!☝️

A post shared by Анастасия Князева (@knyazeva_anastasiya_official) on

Taču, neraugoties uz to, ka viņas darbiem ir daudz fanu, daudzi cilvēki arī pārmet mammai to, ka bērnam fotosesijās tiek uzklāta liela grima kārta, kā arī to, ka šādā veidā viņa savu bērnu pakļauj briesmām.

Ko par šādu bērnu darbu un popularitāti domā Tu?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.