8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu esi izaugusi no savām attiecībām – pazīmes, kas par to liecina

 

Viss sākās labi: jums bija daudz kopīga, jums patika būt kopā un starp jums valdīja jūtu ķīmija. Taču pēdējā laikā viss, ko tu dari, šķiet nepareizi. Bet varbūt viss ir pareizi, vienkārši tu esi izaugusi no savām attiecībām. Kā to atpazīt?

Jūs redzat viens otru pilnīgi dažādās vietās. Ja tu redzi karjeras izaugsmes šajā pilsētā, bet viņš grib doties uz dzimto ciemu un dibināt ģimeni, tad jūs esat atšķirīgos dzīves posmos. Labāk tikt ar to skaidrībā uzreiz.

Tevi interesē arī citas nodarbes, nevis tikai laika pavadīšana ar viņu. Darbs, draugi, brīvais laiks… Ja tevi biedē doma par palikšanu divatā un prātošanu, ko varētu kopā padarīt, tad tu veltīgi izšķied laiku. Šis cilvēks tev vairs nav tuvs.

Zvani un sms šķiet kā pienākums. Tev nesagādā prieku un interesi komunicēšana ar viņu. Viss ir nogriezts līdz minimumam. Vēl ļaunāk ir, ja viņš uzvedas tāpat, bet tu par to nepārdzīvo.

Tu vairs nesaki „es tevi mīlu”. Bet, ja arī saki, tad tīri pienākuma pēc. Vai nu kā atbildi viņam, vai nu tāpēc, ka sen neesi to teikusi un viņš sāk sūdzēties.

Kad viņš tev atzīstas mīlestībā, tu neko nejūti. Agrāk sadejojās taureņi, bet tagad ir tukšums. Tie ir parasti vārdi, uz kuriem tev ir jāatbild ar to pašu.

Tu neredzi jūsu kopējo nākotni. Tu par to pat nerunā. Tu vienkārši dzīvo šeit un tagad. Iekšēji tu jau zini, kāpēc jūs par to nerunājat, taču neviens šai sarunai vēl nav gatavs.

Tevi sāk vilināt patstāvīga dzīve. Jūs vienkārši dzīvojat kopā. Tad, kāpēc nedzīvot vienai?

Kad tev vajag sarunu biedru, tu neizvēlies savu partneri. Tu labāk zvani draudzenei vai mammai.

Tu jūti, ka viņš tevi vairs nesaprot. Katram no jums ir radušās jaunas intereses, taču tā vietā, lai kopīgi to apspriestu, jūs vienkārši brīnaties par to, kā esat mainījušies. Un tāpēc arī rodas strīdi…

Atpazīsti savas attiecības?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.