1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Stila padomi: Bikses, kuras slaidina un liek kājām izskatīties garākām

 

Skaists apģērbs ir radīts tādēļ, lai padarītu mūs stilīgākas un pievilcīgākas. Bet pareizi izvēlēts apģērbs var arī padarīt vizuāli slaidāku! Piemēram, pareizi izvēlētas bikses padara kājas garākas, bet siluetu – izteiksmīgāku.
Taisnas bikses

Viens no ierastākajiem un veiksmīgākajiem bikšu modeļiem. Kā tās atpazīt – šauras, taisna griezuma, nav pieguļošanas. Valkāt un kombinēt tās var ar ko vien sirds kāro. Ja tavs mērķis ir izskatīties slaidākai, izvēlies tumšus toņus.

Bikses ar platiem galiem

Viens no veiksmīgākajiem modeļiem, ja mērķis ir izcelt slaidas kājas un padarīt tās vizuāli garākas. Kam jāpievērš uzmanība – paplašinājumam ir jāsākas no ceļgala, bet biksēm jābūt pietiekami garām (tādām, lai nosedz apavu aizmugurējo daļu). Lieliski izskatīsies modelis, kuram ir paaugstināta jostas vieta.

Bikses līdz potītei

Velkot šādas bikses, ir jāievēro noteikums – biksēm nav jābūt pieguļošām un ir jāvelk kopā ar augstpapēžu apaviem.

Platas taisna griezuma bikses

Izstiept un padarīt vizuāli slaidāku figūru var ar brīvu un ļoti garu bikšu palīdzību. Tās var būt gan taisna griezuma, gan ar paplašināto apakšu. Lai bikses izskatītos īpaši labi, izvēlies modeļus ar augstu jostas vietu un valktā tos tikai ar apaviem, kuriem ir augsts papēdis.

Melnas, šauras bikses

Pieguļoši, melni džinsi (vai cita auduma bikses) savienojumā ar tādas pašas krāsas apaviem, spēj padarīt tavas kājas bezgalīgi garas. Labā ziņa ir tāda, ka valkāt tos var ar jebkāda veida apaviem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.