12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jaungada nakts rituāli veiksmes un panākumu pievilināšanai

 

Pavisam maz ir atlicis līdz maģiskajai naktij, kurā mēs sakām „atā” vecajam gadam un ar prieku sagaidām jauno. Tieši tāpēc daudzi uzskata, ka Jaungada nakts ir maģijas pilna. Jau izsenis cilvēki ir ticējuši, ka ar dažādu rituālu palīdzību var pievilināt veiksmi, tāpēc varbūr ir vērts kādu no tiem izmēģināt?

Rituāls „Zelta maisiņš”

Piesaista bagātību. Uzšuj vai nopērc nelielu maisiņu zeltītā, sarkanā vai sudraba krāsā un ieliec tajā 12 zelta krāsas monētas un banknoti. Tad norīko jaunāko ģimenes locekli iekārt šo maisiņu svētku eglītē.

Rituāls „Divas maģiskās kleitas”

Piesaista veiksmi un panākumus. Šeit ir nepieciešamas divas kleitas (bet var iztikt arī ar vienu). Vienu tev ir jāvelk aizvadot veco gadu, bet pāris minūtes pēc pusnakts jāuzvelk jauna kleita vai arī to pirmo vienkārši jāpapildina ar kādu jaunu aksesuāru. Tā tu jaunu gadu sagaidīsi jaunā tēlā.

Rituāls „Noslēpums zem galdauta”

Piesaista stabilitāti un izaugsmi. Centies nevienam neteikt un nerādīt, ko tu esi izdarījusi. Paņem monētu vai banknoti un noliec zem svētku galda galdauta. Pēc pusnakts ieliec to makā un netērē. Šāds talismas pievilinās tev stabilus ienākumus.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.