Attēls: Natashaskitchen.com

Sastāvdaļas:

  • 500 g vistas filejas
  • 300-350 g šampinjonu
  • 1 liels burkāns
  • 1 mazs sīpols
  • 5-6 sālīti gurķi
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Olīveļļa

Pagatavošana:

Ierīvē vistas fileju ar sālu un pipariem un cep no abām pusēm olīveļļā, kamēr gatavs. Pārliec gaļu uz atsevišķa šķīvja un ļauj atdzist vismaz 10 minūtes, pēc tam sagriez gabaliņos.

Atsevišķi apcep gabaliņos sagrieztas sēnes, kad šķidrums iztvaikojis, pasāli. Gatavās sēnes liec klāt vistai. Tad apcep sarīvētu burkānu un smalki sagrieztu sīpolu. Liec klāt vistai. Arī gurķus sagriez un pievieno pārējām sastāvdaļām.

Pagaidi, kamēr salāti atdziest līdz istabas temperatūrai un sajauc ar majonēzi. Pēc vēlēšanās pievieno vēl sāli un piparus.

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?