7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: Detox attīrošā aktivētās kokogles sejas maska no Bio2You

 
Attēls: Dieviete.lv

Portāls Dieviete.lv ir uzsācis jaunu projektu, kurā aicina portāla lasītājas izmēģināt dažādus produktus skaistumam un veselībai. Šoreiz vairākām dažāda vecuma lasītājām bija iespēja izmēģināt Latvijas zīmola Bio2You sejas maskas. Šajā rakstā publicējam atsauksmes par Detox attīrošo aktivētās kokogles sejas masku.

Madara, 28 gadi, jutīga sejas āda: „Saudzīgi attīroša sejas maska, kura noteikti varētu kļūt par manu iecienītāko attīrošo sejas masku.  Tās struktūra ir bieza, mālveidīga, tāpēc uzklāšana vienmērīgā kārtā nav viegla. Maska uz sejas jātur 15 minūtes, šajā laikā tā nožūst, bet nerada netīkamo ādu velkošo sajūtu. Rezultātu mana āda sajuta pēc intensīvas lietošanas, poras šķita attīrītas. Man ir ieradums, pēc sejas maskas lietošanas, uzklāt nomierinošu sejas krēmu, bet nomazgājot šo masku, āda jūtas komfortabli, kā brīvdienā.” 

Undīne, 23 gadi, kombinēta sejas āda: „Pēc tekstūras man šī maska ne visai patika – bieza, grūti uzklājama un traucēja pāris lielie gabali, kurus “saplacināt” neizdevās. Toties, kad izdevās vienmērīgi uzklāt, jau no pirmās lietošanas reizes, jutu atšķirību – āda tik tiešām jutās attīrīta, mazāk pūtītes un bija ļoti maiga, gluda. Maskas smarža šķita diezgan neitrāla.” 

Attēls: Dieviete.lv

Kristīne, 25 gadi, sausa/jutīga sejas āda: „Maska viegli klājas uz sejas, aromāts ir neitrāls. Pēc lietošanas šķita, ka āda ir sausa un vietām pat sausuma dēļ lobījās. Otrreiz šo masku nelietotu, jo saprotu, ka manai ādai šis produkts nav īsti piemērots. Uz iepakojuma ir rakstīts “Uzklāt uz tīras ādas” – uz tīras sausas ādas vai tīras mitras ādas? Man kā potenciālam pircējam šis bija atklāts jautājums ražotājam.” 

Aiga, 41 gads: „Sejas āda bija manāmi attīrīta un patīkama, uzklāt varēja viegli, vienīgi likās konsistence par biezu. Pēc nomazgāšanas bija patīkama āda.” 

Diāna, 23 gadi, normāla sejas āda: „Pēc maskas uzklāšanas uz sejas, šķita, ka tā nedaudz atvēsina ādu. Patīkami. Domāju, ka konsistence būs šķidrāka, taču ir diezgan bieza, tāpēc vienmērīgi uzklāt nav viegli. Patīk, ka tā ir viegla, neraisa velkošu sajūtu, arī nomazgāt ir viegli, nekas nav jāberž. Pēc produkta lietošanas āda kļūst svaiga un maiga.” 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.