3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Erotisko stāstu sērija – 2. daļa (18+)

 

Ieejot istabā, viņš ieraudzīja Džesiku, kura sēdēja uz dīvāna un raudāja. Puisis mierīgi apsēdās viņai blakus, noslaucīja viņas asaras, paņēma viņas seju abās rokās un noskūpstīja tik kaislīgi, cik vien kaislīgi to spēja.

Pēc pārdesmit sekundēm viena no viņa rokām pieskārās meitenes matiem un slīdēja zemāk. Tikmēr viņa skūpsti jau apbēra Džesikas kaklu un plecus. Elpa kļuva straujāka, sirds burtiski lauzās uz āru, veidojot knapi pamanāmu, bet vienotu ritmu.

Viņš sāka spēlēties ar Džesikas krūšu galiem, kuri jau spiedās cauri blūzītei. Ik pa brīdim viņa gandrīz nemanāmi ievaidējās, tāpēc Alberta skūpsti pa viņas ķermeni kļuva arvien uzstājīgāki. Vaidi kļuva skaļāki, kustības atklātākas. Viņa tikai sapņoja par kaut ko šādu, un pat nespēja iedomāties, ka viņas mīļotais uz kaut ko tādu ir spējīgs.

Pēc brīža arī blūze un džinsi atradās uz grīdas, bet darbība tika ievirzīta citā gultnē. Alberts noslīdēja vēl zemāk pa Džesikas ķermeni un nonāca līdz vagīnai, kura jau pulsēja un bija mikla saņemtās baudas dēļ. Viņš sāka darboties ar mēli, veica apļveida kustības tik spēcīgi, it kā vēlētos Džesiku sodīt. Tad viņš atgriezās pie citām ķermeņa vietām un atstāja tur sarkanas pēdas, kuras ātri vien pārvērtās par maziem zilumiem. Kaislības pēdas…

Katra sekunde šķita kā mūžība, šķita, ka laiks ir apstājies un acu priekšā dejo zvaigznes. Alberts tik prasmīgi darbojās ar savu mēli, ka šķita viņš spēj sacelt viļņus okeānā! Viņa kustības bija uzstājīgas, un kad viņš juta, ka Džesika tuvojas baudas virsotnei, viņš iegāja viņā un viņi beidza abi kopā. Tik maģiski, tik karsti, tik slideni… Telpā pastāvēja tikai viņu abu straujā elpošana, kailie ķermeņi un baudas atblāzmas. Pagāja vien dažas sekundes, līdz Alberts bezspēkā nokrita Džesikai blakus un vienkārši skatījās griestos. Viņš juta, ka ir paveicis to, ko viņa vēlējās. To, kas lika viņai gribēt viņu vēl un vēl. Viņš viņu iekārdināja. Viņš zināja, ka šis bija tikai sākums kaut kam daudz lielākam un kaislīgākam…

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.