Attēls: Recipes-plus.com

Sastāvdaļas:

  • 220 g sviesta
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • Naža gals vaniļas cukura
  • ¼ tējkarote sāls
  • 240 g miltu
  • 240 g sasmalcinātu valriekstu
  • 200 g pūdercukura

Pagatavošana:

Ar miksera palīdzību sajauc kopā sviestu un cukuru, līdz rodas krēmīga konsistence. Tad pievieno vaniļas cukuru un sāli. Pakāpeniski ber klāt miltus, pastāvīgi maisot mīklu. Pievieno riekstus un kārtīgi samaisi. Ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī uz 45 minūtēm.

Ar rokām veido nelielas mīklas bumbiņas. Liec tās uz cepampapīra un cep 180 °C 12-14 minūtes. Necep pārāk ilgi, citādi bumbiņas drups kopā.

Vēl siltus cepumus apviņā pūdercukurā. Ļauj atdzist un apviļā pūdercukurā vēlreiz.

 

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?