1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Skaistuma triki, kuri ir jāzina katrai blondu matu īpašniecei

 

Tavi mati izskatīsies daudz labāk, ja tu ievērosi dažus vienkāršus noteikumus. Un nemaz nav svarīgi, vai blondā matu krāsa tev ir dabīgā vai krāsotā. Lai mati būtu mirdzoši, gali nešķeltos, bet matu saknes izskatītos solīdi, ir jāiegaumē daži vērtīgi triki.

Lai mati nemainītu toni. Pirms dodies peldēt baseinā, ieklāj matos kondicionieri un velc peldcepuri – taviem matiem ir jābūt pasargātiem no ūdens un hlora. Tieši tas viecina matu toņa izmaiņas. Ja krāna ūdens, ar kuru tu mazgā savus matus, arī ir hlorēts, mēģini izmantot cita veida ūdeni – kaut vai vārītu vai nostādinātu. Tu sajutīsi atšķirību!

Lai mati nekļūtu vēl sausāki. Krāna ūdens nereti ir ciets. Uzstādi mājās ūdens filtru, tā tu vairosi rūpes par saviem matiem: tie kļūs gludāki, mazāk pinkosies un mazāk elektrizēsies.

Lai mati nebūtu lūstoši. Nav svarīgi, ko tu dari – žāvē ar fēnu, taisno ar taisnotāju vai veido lokas ar lokšķēru palīdzību. Vienmēr izmanto līdzekli matu aizsardzībai. Gaiši mati ir plānāki un vājāgi par tumšajiem, tāpēc prasa spēcīgāku aizsardzību pret karstumu.

Lai neveidotos dzeltenā nokrāsa. Zilie un violetie šampūni, maskas un balzami plaīdz saglabāt platīna vai pelnu toni, neļaujot „sisties cauri” dzeltenīgi sārtajam pigmentam.

Lai mati būtu mirdzoši. Nekas nepiešķir gaišiem matiem vairāk mirdzuma kā… šampanieša duša! Pamēģini kādreiz matu balzama vietā matus izskalot ar šampanieti (un neaizmirsti pēc tam vēlreiz izskalot ar ūdeni). Mati būs gludi un mirdzoši!

Lai ataugušās matu saknes būtu mazāk manāmas.Taisnos matos ataugušās saknes ir labāk manāmas, nekā lokainos. Ja tev nav iespējas tās piekrāsot, ieveido matus lokās un sprogās!

Lai padarītu matu saknes gaišākas. Sausais šampūns ir blondīņu draugs, jo tumšu matu īpašniecēm veido „uz galvas izbiruši milti” efektu. Blondos matos tas gan strādā pozitīvi – frizūra izskatās svaigāka, bet tumšās saknes – gaišākas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.