9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

8 veidi, kā tikt pie plakanāka vēdera bez speciālu treniņu palīdzības

 

Ja līdz sporta zālei tev tā arī nav izdevies aiziet, bet diētas uzskati par kaitīgām, tad pievērs uzmanību zemāk aprakstītajiem veidiem, kā padarīt vēderu plakanāku. Tas strādā!

Seko līdzi stājai. Tu varbūt neticēsi, bet muskuļiem ir atmiņa. Ja tu sekosi līdzi tam, lai mugura pēs iespējas biežāk būtu taisna, bet vēders nedaudz izstiepts, tad jau pēc pāris nedēlām pamanīsi, ka viduklis ir kļuvis nedaudz izteiktāks, bet vēders – palkanāks. Svarīgākais – arī pie datora sēdi taisni. Darbā tas var aizmirsties.

Dzer ūdeni. Iegaumē: līdz ko organisms sāk just, ka atūdeņojas, tas mēģina pieturēties pie katras mitruma lāsītes. Tā arī rodas šķidruma aizture organismā. Tā kā labāk uzliec sev atgādinājumu un izdzer glāzi ūdens vismaz reizi stundā. Tas taču nav grūti!

Apmeklē dāmu istabu. Delikāts moments, bet, ja runājam par plakanu vēderu, tad šo jautājumu nedrīkst izlaist. Seko līdzi tam, cik bieži apmeklē tualeti. Ideālā variantā pieradini savu organismu pie noteikta režīma. Izvadīsi lieko šķidrumu, arī vēderiņš noplaks.

Košļā. Jo kārtīgāk tu košļā ēdienu, jo mazāk vietas ēdiens aizņems gremošanas traktā, to būs vieglāk pārstrādāt, kuņģis mazāk izstaipīsies un tu ātrāk izjutīsi sāta sajūtu. Un vēders būs plakanāks!

Staigā ar kājām. Vismaz 30 minūted dienā! Tikai atceries – iešanas laikā mugura ir jātur taisni un vēders nedaudz jāievelk/jāsasprindzina. Bonusā iegūsi arī stingras kājas un dupsi!

Aizmirsti par košļājamo gumiju. Kamēr tu aizrautīgi košļā košļeni, tu, pašai nemanot, sarijies gaisu. Tā arī vēders uzpūšas un izskatās lielāks. Ja vēlies atsvaidzināt elpu, izvēlies sūkājamo konfekti.

Seko līdzi hormoniem. Neliels estrogēna līmeņa paaugstinājums spēj manāmi izbojāt sievietes figūru, jo tā iespaidā tauki uzkrājas vēdera apvidū. Estrogēna līmenis būs normā, ja organismā būs pietiekams B grupas vitamīnu un kalcija daudzums.

Apgulies. Labākais padoms? 20 minūtes dienā veltī slinkajai vingrošanai: apgulies uz muguras, kājas pacel nedaudz uz augšu, zem muguras apakšējās daļas novieto dvieļa rullīti un ļauj vēderam brīvi „krist”. Arī tā ir muskuļu atmiņa. Jā, tev vienkārši ir jāguļ un jāatslābinās. Feini, vai ne?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.