12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

7 ieradumi, kurus vajadzētu atstāt 2017.gadā (labāk uz visiem laikiem)

 

Katra gada pirmo dienu mēs uztveram kā baltu lapu un iespēju sākt visu no sākuma. Tad, kāpēc jaunā gadā ņemt līdzi ieradumus, kuriem nav nekādas vērtības un kuri ir pat kaitīgi? Portāls „Flytothesky.ru” piedāvā septiņus ieradumus, kuri jāatstāj iepriekšējā gadā, lai jaunais būtu veiksmīgāks!

Ieradums salīdzināt sevi ar cilvēkiem sociālajos tīklos

Daudz kas no tā, ko tu redzi sociālajos tīklos, neatspoguļo reālo dzīvi. Tā kā, ja tu apzinies, ka izjūti stresu, ieraugot nesenās kolēģes ceļojuma bildes vai bijušās klasesbiedrenes kāzu bildes, atceries – tās ir tikai bildes. Protams, ceļojums var būs skaists un izsmalcināts, bet diez vai kolēģe sociālajos tīklos liks bildes, kur ir redzama mājās, treniņbiksēs, skatoties seriālus un ēdod saldējumu. Internetā mēs parādām labāko savas dzīves pusi!

Ieradums visu dienu pavadīt sēžot

2018.gads var būt lielisks iemesls piecelties un sākt kustēties. Tu taču noteikti zini, cik slikti sēdēšana ietekmē tavu veselību. Uzliec sev atgādinājumu ik pēc 30 minūtēm. Piecelies, pastaigā, izstaipies. Tas nāks tev par labu.

Ieradums visu laiku būt aizņemtai

Mēs dzīvojam savādā pasaulē, kurā valda uzskats, ka visu laiku būt aizņemtam ir stilīgi. Kad mēs steidzamies no vienas tikšanās uz citu bez jebkāda pārtraukuma, mēs, nez kāpēc, lepojamies ar sevi. Jo haotiskāka darba diena, jo labāk un prestižāk. Varbūt apstāsimies? Būs pārslogotam nav nekas tāds, ar ko būtu jālepojas. Atrodi dzīvē līdzsvaru, saki „nē” tam, ko nevēlies darīt. Jo mazāk darbu tu centies sagrābties, jo vairāk laika spēj veltīt tam, kas ir pateisi svarīgs.

Ieradums „atlikt” modinātāju

Tu saldi guli un pēkšņi izdzirdi modinātāju. Viss, kas tev ir nepieciešams, ir vēl 10 minūtītes, tāpēc roka pati jau stiepjas pēc „atlikt” pogas. Un tad tas atkārtojas. Varbūt pat vairākas reizes, un tad tu jau kavē darbu, skraidi pa māju, meklējot ko paņemt, ko uzvilkt. Arī šo ieradumu atstāj 2017.gadā. Šāda „ākstīšanās” no rītiem manāmi ietekmē tavu produktivitāti, liekot tev justies miegainai un bez enerģijas.

Toksiski draugi

Tev ir draugs, kurš sagādā tev diskomfortu? Kāds, kurš vienmēr kritizē tevi vai arī cenšas paķircināt? Kāds, kurš pēc katras jūsu tikšanās reizes atstāj tevī negatīvisma pēcgaršu? Ja tā ir, tad pārtrauc jebkāda veida attiecības ar šādu cilvēku. Nevajag savā dzīvē atstāt tos, kas atklāti tevi kaitina un liek vilties.

Ieradums aizmigt un pamosties ar telefonu

Ja telefons ir pēdējais, uz ko tu skaties, kad ej gulēt, un pirmais, kad celies, tad tev ir nopietni jāpārdomā savas vērtības. Protams, nedrīkst noliegt tehnoloģiju plusus, taču nedrīkst aizmirst arī par trūkumiem. Ja tu telefonā pavadi pārāk daudz laika, no tā var ciest gan tava veselība, gan attiecības.

Ieradums domāt, ka pilnība ir tas pats, kas laime

Liela kļūda ir uzskatīt, ka pilnība ir tas pats, kas laime. Pilnība ir ilūzija. Nekas un neviens nav ideāls, un tas arī nav nepieciešams. Trūkumi ir ģeniāli – tas ir tas, kas padara tevi par personību. Necenties mainīt sevi, lai „iefiltrētos” citu starpā. Lai tu varētu būt laimīga, tev nav jābūt ideālai. Tev ir jābūt tev pašai.

Lai izdodas sasniegt iecerēto!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.