8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Erotisko stāstu sērija – 3.daļa

 

Rīts. Atverot acis, es mēģināju atcerēties iepriekšējo vakaru. Kur es esmu? Kāpēc neesmu mājās? Apkārt kārtīga istaba gaišos toņos, plaša divguļamā gulta, un blakus man kāds guļ. Piesegusies ar segu, man blakus guļ jauna un ārkārtīgi skaista sieviete. Es nolēmu apģērbties un klusi aiziet. Tikai plāns neizdevās.

-Tu jau aizej? Varbūt atkārtosim?

-Labrīt, negribēju tevi pamodināt. Godīgi sakot, es nemaz neatceros, kā šeit nokļuvu.

-Ļauj es tev atgādināšu…

Apgāžot mani uz gultas, viņa uzsēdās man virsū. Es sajutu viņas mīkstās, maigās lūpas uz sava ķermeņa. Nedaudz vijīgie, zeltīti brūnie mati slīdēja pār manu ķermeni. Šī sieviete zina, ko dara. Nedaudz pieceļoties, man gribējās nobaudīt viņas krūtis. Tās nebija lielas, taču lieliski izskatījās uz viņas smalkā auguma. Vēl mirklis, un es jau skūpstīju viņas uzbriedušos krūšu galus.

Es izdzirdēju vieglus vaidus un sapratu, ka viņa ir gatava. Paņemot manu stingro locekli savā rokā, viņa novirzīja to līdz savai miklajai vagīnai. Viņa to darīja ļoti lēni, un es tik ļoti uzbudinājos, ka knapi varēju savaldīties. Saķerot viņu aiz apaļā dupša, es sāku paātrināt tempu. Viņai tas ļoti patika un elsas pastiprinājās. Viņa bija tik skaista un seksīga, ka es nespēju noticēt, ka tas notiek ar mani. Vēl mirklis, un viņas lūpas sāka slīdēt pār manu ķermeni. Es biju tik ļoti uzbudinājies, ka pat nepamanīju, kā mans loceklis nokļuva viņas mutē.

Tālāk viņa sāka ņemt mutē manu locekli arvien dziļāk. Šis minets neatstāja mani vienaldzīgu. Gribējās, lai tas turpinās mūžīgi. Pēc brīža viņa vēlējās, lai paņemu viņu priekšā sunīšu pozā. Es pakļāvos. Viņas straujā elpošana lika man paātrināt tempu. Tas viss bija kā sapnī, sajūtas bija tik patīkamas, es negribēju, lai tas beidzas.

Tad viņa apgriezās un teica: „Beidz man uz krūtīm”. Vienā rokā viņa paņēma manu ļoti stingro locekli, ar otru roku sāka masturbēt. Nepagāja ne mirklis, kā mēs abi bijām beiguši. Mēs abi sasniedzām lielisku orgasmu. Brīdi valdīja klusums, tad viņa piecēlās un aizskrēja uz dušu. Interesanti, jo es pat neatceros viņas vārdu…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.