5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Norvik Bankas senioru nodarbinātības programmā darbu sākuši pirmie seniori-konsultanti; janvārī plāno pieņemt vēl 10

 

 Norvik Bankas senioru nodarbinātības programmā aizvadītā gada izskaņā darbu uzsāka pirmās trīs seniores – finanšu konsultantes, un šobrīd banka aktīvi meklē vēl 10 seniorus visā Latvijā darbam bankas filiālēs. Kopumā jaunu zināšanu un pieredzes piepildīts šis gads būs teju 50 senioriem, koplānots nodarbināt Norvik Bankasjaunākajā iniciatīvā.

Janvārim sākoties, Norvik Bankas kolēģu rindas ir papildinājušas trīs seniores no Rīgas – dzīves pieredzes un zināšanu bagāta ekonomiste, grāmatvede un inženiere. Jau tagad redzam, ka šīs kundzes ir gatavas ne vien palīdzēt citiem senioriem – bankas klientiem, bet arī mācīties pašas, un tas ļoti priecē. Kopumā janvārī plānojam darbā pieņemt 10 seniorus, kā arī turpinām gaidīt jaunus pieteikumus, īpaši no senioriem reģionos,” atklāj Norvik Bankas senioru programmas vadītāja, pirmā seniore bankā Lidija Dzene.

Kā norāda Norvik Bankas finanšu konsultante un seniore Valentīna Suhoverhova, tad darbam bankā pieteikusies, jo vēlas strādāt gan ar citiem senioriem– bankas klientiem, gan izmantot elastīgā darba laika priekšrocības. “Daudzus gadus esmu strādājusi finanšu nozarē, tāpēc domāju, ka atrast kopīgu valodu ar citiem senioriem un palīdzēt plānot viņu finanses man būs vairāk kā hobijs, nevis darbs. Savukārt, pateicoties elastīgajam darba grafikam, savu brīvo laiku izmantošu savai šā brīža lielākajai kaislībai – Argentīnas tango apgūšanai.”

Visi interesanti aicināti sūtīt pieteikuma vēstuli un CV uz personnel@norvik.eu.

 

Autors: Norvik Banka 04.01.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.