1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jauniete izplata iedvesmojošu vēsti visām sievietēm, kuras cieš no aknes

 

View this post on Instagram

I just really want to thank you guys. Since being more open about my skin imperfections, SO MANY of you have opened up to me about your own struggles and I want to say that I’m truly moved, and incredibly thankful to be supported by so many genuine human beings. I’ve heard your stories and seen more and more of you embrace yourselves for who you are, and to me, that’s the most beautiful thing in the whole world. You aren’t flawless, and neither am I. None of us are, and you don’t need to be flawless to be loved and accepted as a human being. We all have imperfections and we are all capable of greater things beyond our appearances ???? #thankyou #spottyandcute

A post shared by anne ford (@pigss) on

Kā vēsta Amerikas Dermatoloģijas Akadēmija, akne ir izplatītākā ādas slimība ASV un ik gadu skar aptuveni 50 miljonus cilvēku. Taču akne nav tikai cīņa ar pūtītēm un rētām, tā arī vairo depresiju jauniešu vidū.

17 gadus jaunā Heilija Vaita (Hailey Wait) no savas slimības vairs nekautrējas un atzīst, ka viņa ir nogurusi visu laiku maskēties. Tādējādi viņa arī vēlas iedrošināt citus neslēpties.

Pavisam nesen savā Instagram kontā viņa publicēja ierakstu, kurā viņa atgādināja, ka „akne tevi nepadara neglītu. Sirds, kas ir pilna naida, to dara”.

Vēl savā ierakstā viņa min: „Tā kā es esmu kļuvusi atklātāka par savām nepilnībām, daudzi no jums atklāja man savas bēdas un raizes, un es vēlos teikt, ka esmu patiesi aizkustināta un pateicīga par jūsu atbalstu”.

https://www.instagram.com/p/BdVs4h6hkTC/?taken-by=pigss

Vēl viņa atzīst, ka agrāk ļoti ņēma pie sirds aizvainojumus no skolas biedru puses, taču tagad to visu cenšas ignorēt. Viņa apzinās, ka arī tiem cilvēkiem, kuri apvaino citus, ir savi trūkumi, un aizvainošana ir viņu aizsargreakcija.

Heilijas Instagram konta sekotāji jutās tik iedvesmoti, ka komentāru sadāļā sāka publiski dalīties ar saviem stāstiem par cīņu ar akni. Viena sieviete pat rakstīja: „Agrāk man bija briesmīga akne. Man vienmēr šķita, ka man ir jāslēpj sava seja, citādi apkārtējie mani nepieņemtu”.

https://www.instagram.com/p/BdIszoth1jE/?taken-by=pigss

Un, lai gan aizvainojumi turpinās arī tagad, Heilija priecājas par pozitīvajām atsauksmēm un komentāriem. Viņa cer, ka viņas drosme un stāsts iedvesmos citus cilvēkus rīkoties līdzīgi un neslēpties.

Tevi šādi stāsti iedvesmo?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.