3.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Ja tavā prātā būs šīs četras domas, tu paliksi viena mūžīgi

 

Par ko tu domā, to arī dabū. Mīlēt un tapt mīlētiem ir cilvēku dabiskās vēlmes. Būšana attiecībās ir kā būšana drošākajā vietā uz pasaules, taču arī bailes no attiecībām nomāc daudzu sieviešu un vīriešu prātu. Portāls „Yourtango” ir apkopojis četras domas, kuras ir jāizmet no prāta, ja ir vēlme dibināt veiksmīgas un harmoniskas attiecības.

„Mani piekrāps”

Paturi prātā, lūk, ko: katrs mēs esam unikāls cilvēks. Nevajag nomākt sevi ar domu, ka visi mums apkārt ir krāpēji. Ja tevi piekrāpj vienu, divas vai daudzas reizes, tas nenozīmē, ka tevi krāps arī katrs nākamais. Iegaumē, ka nākotne mums nav zināma, un ar laiku pagātnes sāpes pāriet. Nevar dzīvot konstantās bailēs un tai pat laikā gribēt attiecības.

„Man neizdosies atrast mīlestību”

Katram podiņam ir savs vāciņš. Tu esi kādam un kāds ir tev. Tev nav jāiet un izmisīgi jāmeklē mīlestība. Galvenais ir būt ieinteresētai faktā, ka mīlestība ir. Tikai tu vēl neesi to satikusi. Ieslēdz pareizo attieksmi!

„Cilvēkam, kurš man patīk, nepatiks mans patiesais „Es””

Lai arī cik klišejiski tas izklausās, pirms kāds varēs mīlēt tevi, tev ir jāiemācās mīlēt sevi. Otrs cilvēks nebūs tas, kurš veidos tevi kā personību. Tev ir jāpiepilda sevi ar mīlestību un pārliecību pašai. Kad tu iemīlēsi sevi, tu varēsi atvērties, lai kāds cits mīlētu tevi. Neslēpies, atklāj savu patieso dabu. Ja cilvēks vēlēsies, viņš būs ar tevi. Ja, nē, tad tev viņš nav vajadzīgs.

„Es jau visu izmēģināju”

Tu noteikti neesi izmēģinājusi visu. Tu varbūt esi izmēģinājusi daudz no tā, kas nenostrādāja, bet tu neesi izmēģinājusi to, kas strādā. Uzticies savai intuīcijai un esi nedaudz spontānāka! Uzsāc sarunu ar to izskatīgo vīrieti autobusā, flirtē ar kolēģi, ja vēlies. Ja tu jūti, ka vēlies to darīt, dari!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.