12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

8 izplatītas kļūdas, kuras sievietes pieļauj pēc mīlas akta

 

Diezgan daudz uzmanības žurnālos un interneta portālos tiek veltīts seksam, taču reti tiek runāts par to, kas notiek un kas būtu jādara pēc mīlas akta. Mēs pastāstīsim, kādas ir populārākās kļūdas, un kā no tām izvairīties.

Pēc seksa tu neapmeklē tualeti. Nē, tev nav uzreiz jālec ārā no gultas un jāskrien uz vannasistabu. Taču neilgi pēc tam gan vajadzētu. Tā tu pasargāsi sevi no riska iegūt urīnceļu infekcijas.

Tu nemīļojies ar partneri. Tev patīk uzreiz pēc seksa pagriezties uz otriem sāniem un aizmigt? Tavam partnerim arī? Labāk tā nedari. Un pieradini vismaz mirkli pamīļoties arī savu partneri. Glāstiem, skūpstiem un apskāvieniem ir liela nozīme. Jā, arī pēc seksa.

Tu neapmeklē dušu. Tāpat kā ar tualetes apmeklējumu, tas nenozīmē, ka tev uzreiz jālec ārā no gultas un jāsteidz nomazgāt no sevis mīļotā vīrieša smaržu. Taču higiēna ir jāievēro, lai izvairītos no infekcijām.

Tu nenomazgā lubrikantu. Vienmēr domā par savu ķermeni un rūpējies par to. Ja tava mikroflora jutīgi reaģē pret lubrikantu vai prezervatīviem, neaizmirsti pēc seksa kārtīgi nomazgāties.

Tu nepārbaudi prezervatīvu. Prezervatīvi nesniedz 100% drošību, tāpēc drošības pēc izmantotu pezervatīvu pārbaudi.

Tu mīlējies vēlreiz, neraugoties uz nepatīkamo dedzināšanu. Varētu šķist, ka dedzinošā sajūta vagīnā pēc seksa nav nekas īpašs un ka tas nekādi netraucēs tev gūt baudu otrajā piegājienā. Taču labāk būtu nogaidīt, līdz diskomforts izzūd pilnībā, citādi situāciju padarīsi tikai sliktāku.

Tu guli seksīgā veļā. Jā, tu lieliski izskatījies korsetē un mežģīņu biksītēs. Pēc seksa jūties tik nogurusi un atslābusi, ka nevēlies atbrīvoties no apģērba? Labāk pārvari slinkumu un noģērbies. Ļauj ādai un dzimumorgāniem elpot!

Tu nemazgā seksa rotaļlietas. Vēlams būtu to darīt gan pirms, gan pēc izmantošanas. Neļauj baktērijām tur ierīkot sev mājokli!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.