8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Kā īstenot jaunā gada apņemšanos sportot, pucēties un ietaupīt?

 
Attēls: Publicitātes

 Apņemšanās mēnesis – janvāris – ir brīdis, kad vēlamies pārmaiņas dzīvē. Tas nereti saistās ar jaunu mērķu uzstādīšanu, tēla maiņu un pastiprinātas uzmanības pievēršanu iekšējai pasaulei. Nevelti tieši gada sākums ir izredzēts jaunas dzīves uzsākšanai, jo tieši šobrīd ikvienam ir iespēja izmantot atlaižu piedāvājumus sen kārotu lietu pirkšanai. Tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar stilisti Indru Salceviču sniedz padomus par to, kam pievērst uzmanību izpārdošanas laikā, lai īstenotu savas kārotākās jaungada apņemšanās.

Jauns sākums – sports un veselīgs uzturs

Ja jaunā gada apņemšanās saistīta ar veselīga dzīvesveida uzsākšanu, tad noteikti nepieciešamas jaunas kedas, jogas paklājiņi, hanteles un sporta tērpi. ‘’Galvenais ir juties ērti un brīvi kustēties, tiecoties tuvāk izvirzītajiem mērķiem. Skaistums, kā saka, nāk no iekšām, tāpēc līdz ar dzīvesveida maiņu nopietni jādomā arī par savu ēdienkarti un maltītes pagatavošanu,’’ iesaka Indra Salceviča. Veselīgas maltītes pagatavošanā talkā nāks tvaicējamie katli, blenderi un cepeškrāsns – ziemas izpārdošana ir visīstākais brīdis, kad iegādāties šo visu.“Nekad nedrīkst aizmirst arī par šķidruma uzņemšanu. Ja ir sajūta, ka no skaistām lietām viss daudz labāk garšo, ir vērts apsvērt skaista ūdens trauka iegādi,” papildina stiliste.

Atsvaidzini garderobi

Janvāris ir vispiemērotākais laiks, lai mainītu vizuālo tēlu un garderobi, jo, pateicoties atlaidēm,ir iespējams ietaupīt līdzekļus. Ko pirkt? Pirmkārt,  skaidri jāapzinās kādā virzienā vēlies veidot savu stilu. Kad tas ir noskaidrots, noteikti ir vērts ieguldīt bāzes lietās, proti,drēbēs, ar kurām savu garderobi vari pēc iespējas vairāk dažādot. Bāzes lietas parasti ir vienkrāsainas un noteikti vairāk klasiskā stilā veidotas. ‘’Viena no bāzes lietām,kuras aktualitāte būs nemainīga arī tuvākajā nākotnē, ir krekla blūze – tā lieliski kombinējas gan ar brīvā laika garderobi, gan, protams, iederas klasiskajā biroja vides garderobē,‘’ paskaidro Indra Salceviča. Noteikti pievērsiet uzmanību arī tādām bāzes lietām kā klasiskie mēteļi vai jakas, jo arī tie dizainiski nemainīsies vairākus gadus, un tos droši var iegādāties, domājot par nākamā gada rudens garderobi.’’

Interjers mājās

Savukārt, ja šogad apņēmies mainīt interjeru mājās, Tev var pietiktjau ar aksesuāriem vien – dekoratīvi spilveni atsvaidzinās vecā dīvāna skatu,un jauni aizkari piešķirs pavisam citas nokrāsas telpai. Šobrīd ir īstais laiks, lai pirktu arī svētkiem paredzētus atribūtus, kā, piemēram, salvetes, salvešu gredzenus vai svečturus. Tos atradīsi par ievērojami zemāku cenu izpārdošanas laikā. Reizēm, kad pienāk brīdis kaut ko mainīt, var pievērsties arī ikdienas galda piederumu – šķīvju maiņai. Šogad viena no aktuālākajām tendencēm ir dažādu krāsu šķīvju galda klājums, kas paspilgtinās katru ēdienreizi.

Attēls: Publicitātes

Bērniem patiks!

Lai ietaupītu līdzekļus kārotajam ceļojumam, jābūt tālredzīgam, it īpaši, ja ģimenē ir mazi bērni. Tāpēc izpārdošanas laikā vērts pievērst uzmanību bērnu virsdrēbēm, ziemas kombinezoniem un siltām jakām, kuras varētu derēt nākamajā gadā – šīs lietas tagad maksā krietni mazāk.Tāpat uzmanības cienīgas ir tādas bērnu garderobes bāzes lietas kā zeķubikses, krekliņi, topiņi un svētku kleitas, kuras mazākajāmdāmāmvienlīdz labi izskatās kā vasarā tā ziemā. Stiliste:“Noteikti iesaku ziemā iegādāties arī longbordus, velosipēdus un skrituļslidas, jo no šiem priekiem nekad nevar izaugt!’’

Mini lietas – maximāls ieguvums!

Noteikti nepalaid garām lietas ar aizgājušo svētku iepakojumu, piemēram, skaistumkopšanas līdzekļus, jo, lai arī iepakojums vairs nav sezonai aktuāls, iemīļotā krēma sastāvs joprojām ir tas pats, bet cena krietni zemāka. Vēl noteikti nepaej garām jaunai elektrotehnikai. Dators, planšete, matu fēns un lokšķēres – tieši šādām precēm tagad irīpaši lielas atlaides. Stiliste: ‘’Ja šogad vēlies mazāk laika veltīt mājas darbiem, tad varbūt tagad ir īstais laiks iegādāties sen kāroto putekļus sūcēju robotu vai tvaika gludekli? Bet, ja nolēmi veidot uzkrājumus, tad sāc ar mazumiņu – ietaupi, gatavojot kafiju mājās, un pēc tam ņem to līdzi ikdienas gaitās skaitā un jaunā termo krūzē”.

 

Autors: Domina Shopping 11.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.