11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lasītāja iesaka: Bērnu pūderis un kokosriekstu eļļa skaistumam – lētāk un efektīvāk

 

Sieviešu dzīvesstila žurnāls Dieviete.lv saņēma šādu vēstuli: „Labdien, vēlos padalīties ar saviem skaistuma noslēpumiem, kas palīdz man ikdienā izskatīties satriecoši. Esmu vairāk piekritēja dabīgiem līdzekļiem un visam, kā sastāvā ir pēc iespējas mazāk sarežģītu ķīmisko savienojumu, jo pats vērtīgākais bieži vien ir arī vienkāršākais. Lūk, mani „knifiņi”:

Sausais šampūns – bērnu pūderis

Jā! Bērnu pūderis! Agrāk lietoju daudz un dikti dažādus sausos šampūnus, jo vēlējos savus matus atradināt no mazgāšanas katru dienu. Cītīgi pūtu tos flakoniņus un lasīju atsauksmes, kas ir labāks un kas, nē. Taču beigu beigās sapratu, ka flakoniņš pietiek tikai pāris pūšanas reizēm un manai galvas ādai tas arī ne visai patika (radās nieze un galvas āda kļuva sausa).

Tā nu vienreiz es nejauši Youtube atradu video, kur blogere stāsta, ka lielisks sauso šampūnu aizstājējs ir visparastākais bērnu pūderis (es izmantoju Johnson’s baby – jebkurā veikalā ap 2-3 eur). Izmēģināju un tiešām iemīlēju šo metodi. Man ir izdevies samazināt matu mazgāšanas biežumu līdz 2 reizēm nedēļā.

Man ir gaiši mati, tāpēc tā baltā nokrāsa pat nedaudz palīdz man maskēt ataugušās matu saknes, bet tumšo matu īpašnieces var izmantot bērnu pūderi sajauktu ar  kakao (https://www.youtube.com/watch?v=n5jHYZyrzkM).

Šī metode ir tīkamāka, jo,, ja pirms tam es katru mēnesi pirku flakoniņa lielo iepakojumu ap 6 eur, tad tagad man viens pūdera iepakojums ir uz pus gadu.

Universālais līdzeklis visam – kokosriekstu eļļa

Šī ir eļļa, ko es izmantoju ikdienā būtībā visur – matiem, ķermenim, izsitumiem, sakairinājumiem, sejas ādai, pēc skūšanās u.t.t. Pirmā vieta, kur izmantoju šo eļļu, bija mati, jo balināšanas dēļ man bija ļoti sausas matu saknes.

Tā nu es izmēģināju visādas maskas, kondicionierus un matu kopšanas līdzekļus (pat majonēzi esmu ķēzījusi matos), bet manu uzmanību pievērsa vēl viena Youtube bloga veidotāja, kas reklamēja, ka tieši ar kokosriekstu eļļas masku ir iespējams iegūt labākos rezultātus.

Tā nu es cītīgi reizi nedēļā uz nakti iemasēju matu saknēs un galos kokosriekstu eļļu un rezultāti tiešām bija fantastiski. Mati kļuva  viegli, mitrināti un spīdīgi, sāka ātrāk augt un mazāk bojājās. 
Izmēģināju kokosriekstu eļļu arī uz sejas ādas, sausiem matu galiem ikdienā un varu teikt arī tikai pozitīvas atsauksmes. 

Savu lielo kokosriekstu eļļas iepakojumu pirku Rimi uz atlaidēm pa 5 eur, tiek izlietots apmēram 3 mēnešu laikā. ”

 

Ja arī Tev ir savi skaistuma noslēpumi, ar kuriem vēlies dalīties ar pārējām lasītājām, raksti mums: info@dieviete.lv!

 

Autors: Dieviete.lv un lasītāja Gundega

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.