1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dieviete.lv KONKURSS: Parādi savu ziemīgo atpūtu

 

 

Beidzot ziema un sals ir nonācis arī līdz Latvijai. Cilvēki steidz vilkt ārā no skapjiem slidas, dodas makšķerēt, kāds pat pamanās pavizināties ragavās, bet vēl kāds dodas slēpot uz tālajiem kalniem. Mēs gribam zināt, kā ziemas laiks tiek pavadīts Tavā ģimenē. Iesūti savu ziemīgo foto un piedalies konkursā!

Balva – AVEPIN priežu krēms Tavai veselībai (lieto saaukstēšanās, klepus, sprandas stīvuma, savilktu muskuļu, kāju un roku pirkstu tirpšanas un salšanas sajūtas gadījumos).

Kas jādara?

-Līdz 21.janvāra plkst. 23.59 iesūti fotogrāfiju, kurā redzama Tava ziemīgā atpūta (bildi sūti uz info@dieviete.lv, norādot arī savu vārdu un uzvārdu).

Kā notiks konkurss?

– 22. janvārī visas iesūtītās autoru fotogrāfijas publicēsim Dieviete.lv Facebook un Draugiem.lv profilos, kur arī notiks balsošana par labāko fotogrāfiju*.

– Par konkursa uzvarētāju kļūs fotogrāfija, kura gūs lielāko atzinību (kopā skaitot gan Facebook, gan Draugiem.lv gūtās balsis (patīk atzīmes)).

– Uzvarētāju paziņosim 29. janvārī pēc plkst. 12:00 šajā rakstā un pie attēla sociālajos tīklos.

Lai veicas! 

 

*Atsūtot savu fotogrāfiju, Tu piekrīti tam, ka portāls Dieviete.lv fotogrāfijas drīkst izmantot un publicēt pēc saviem ieskatiem bez atlīdzības.

 

Autors: Dieviete.lv 15.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.