10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Sejas tīrīšana ar ābolu etiķi – kādu iespaidu tas atstāj?

 

Portāls “Yourtango” veica eksperimentu, kurā sieviete ar kombinētu sejas ādu nedēļas garumā tīrīja seju ar ābolu etiķi. Jā, lēts produkts, septiņas dienas (no rīta un vakarā) un ierastie sejas tīrīšanas produkti.

Pirms eksperimenta uzsākšanas, sievietei nebija radušās jaunas pūtītes, bet bija sarkanas un sāpīgas zemādas pumpas uz vaigiem un deguna apvidū. Katru dienu viņa ņēma vates tamponu, uzlēja tam virsū ābolu etiķi, pievienoja nedaudz ūdens, notīrīja seju, pagaidīja kamēr etiķis nožūst un uzklāja ierasto, mitrinošo krēmu. Lūk, viņas atskaite:

Pirmā diena: No rīta etiķa aromāts šķita diezgan spēcīgs, bet es ātri pie tā pieradu. Līdz ko tas iesūcās manā ādā, tā šķita ļoti maiga. Vakarā es notīrīju kosmētiku un izmantoju ābolu etiķi.

Otrā diena: No rīta es pamanīju, ka pūtītes, kas iepriekšējā dienā bija izteiktas un sarkanas, ir kļuvušas manāmi mazākas un arī apsārtums vairs nav tik izteikts. Vakarā sejas āda šķita nedaudz sausa, tāpēc es lietoju etiķi un pēc tam vēl spēcīgi mitrinošu krēmu.

Trešā diena: Kad es no rīta ieskatījos spogulī, es nobrīnījos par to, ka nebija parādījusies neviena jauna pumpa. Jā, iepriekšējās vēl bija, bet vairs ne tik sāpīgas un sarkanas. Vakarā mana sejas āda šķita patīkama un maiga, tāpēc pēc etiķa lietošanas neko virsū vairs neklāju.

Ceturtā, piektā un sestā diena: Es pamanīju, ka manas aknes rētas ir kļuvušas nedaudz blāvākas. Dikti par to sapriecājos un gāju gulēt.

Septītā diena: Pēdējās eksperimenta dienas rītā es ievēroju, ka rētas no senākām pūtītēm ir kļuvušas pavisam gaišas, aknes rētas arī kļuva nedaudz blāvākas.

Kopējie secinājumi: Lietojot ābolu etiķi, mana āda nešķita tik problemātiska. Nedēļas laikā man neprasījās tik bieža ādas mitrināšana kā parasti. Arī jutīgums, šķiet, ir mazāks. Un man bija jāuzklāj mazāk grima, jo ādas stāvoklis uzlabojās un apsārtums nebija vairs tik izteikts.

Es turpināšu lietot šo produktu, jo es ticu, ka tā dēļ mana āda ir kļuvusi skaistāka. Un es ticu, ka ilgtermiņā rezultāti būs vēl labāki. Parasti man nedēļas laikā izmetas vismas 3-5 izteiktas pūtītes, bet pēdējo septiņu dienu laikā nekas tāds nenotika.

Varbūt Tev ir pieredze ar šādu eksperimentu?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.