1.1 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Uzzini, pār kādām īpašībām valdi tu, atkarībā no sava dzimšanas mēneša

 

Dāmas, sakārtojiet savus kroņus un iekārtojieties tronī! Lasi tālāk un uzzini, kāda tu esi un pār kādām rakstura īpašībām valdi tieši tu, balstoties uz tavu dzimšanas mēnesi.

Janvāris – pacietība un izturība

Tādas sievietes ir radušas drosmīgi stāties pretīm likteņa pavērsieniem. Parasti viņas ne tikai nevienam nesūdzas, bet arī bieži vien uzklausa citu sūdzības un sniedz vērtīgus padomus. Šāda sieviete spēj izturēt daudz, bet, ja viņas pacietības mērs ir pilns, viņa ir gatava uz visu. Neuzticību nepiedod.

Februāris – tu vienmēr gūsti savu

Tu esi ietiepīga, pašpārliecināta un lepna. Taču tas it nemaz tevi nepadara par sliktāku cilvēki. Tev nav bail no grūtībām, tu ātri pieņem lēmumus. Tev ir labi attīstīta intuīcija, kad palīdz saprast cilvēkus labāk, nekā to spēj citi. Patīk bērni.

Marts – īstena lēdija

Tu esi jutekliska, maiga, ievainojama un pieticīga. Mēdz būt arī ietiepīga, taču tas izskatās mīļi. Laba stila izjūta. Šādas sievietes pievilina tādus vīriešus, kuri ir gatavi viņas aizstāvēt un sargāt no visiem likteņa pavērsieniem.

Aprīlis – nemierniece

Un šeit runa nav par to, ka aprīļa sievietēm patīk pārkāpt noteikumus. Lieta ir tāda, ka viņām ir pašam savi noteikumi. Drosīmas, patiesas un izlēmīgas sievietes, kurām piemīt pārsteidzoša sievišķība, kura piesaista apkārtējo uzmanību. Vīriešus apbur ar vienu skatienu. Tāpēc arī viņai nav problēmu visur uzstādīt savus noteikumus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.