8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini, pār kādām īpašībām valdi tu, atkarībā no sava dzimšanas mēneša

 

Maijs – cīnītāja

Īsts varonis, taisnīgs un skarbs. Jā, daudzus tas pārsteidz, jo no vienas puses izskatās, ka šīs sievietes ir klusas mājsaimnieces. Taču patiesībā viņām ir arī otrā puse, kurā valda izlēmīgums, drosme un gribasspēks, kuru citi varētu apskaust.

Jūnijs – tu spēj saskatīt vairāk, nekā citi

Labs cilvēks, nemīl konfliktus. Lieliski saprot cilvēkus un spēj izanalizēt jau pirmajā tikšanās reizē. Apkārtējos tas varētu izbrīnīt vai pat nobiedēt, bet tuvākie cilvēki pie tā ir jau pieraduši. Piemīt lieliska intuīcija, tāpēc nebaidies uzticēties tai.

Jūlijs – siržu lauzēja

Bērnībā ir skaists bērns, kuru daudzi apskauž. Nereti var gadīties tā, ka vecāku stingruma dēļ tas skaistums tiek noslēpts, taču tiklīdz atkal rodas iespēja un labvēlīgi apstākļi, skaistums atplaukst un atkal priecē. Vīrieši šādu sieviešu dēļ zaudē prātu, taču pati sieviete ārieni neliek pirmajā vietā.

Augusts – visu pavēlnieku pavēlniece

Šīs sievietes ir dzimuši līderi, prot vadīt un ap sevi pulcēt cilvēkus. Dzīvē var daudz sasniegt, taču māja un ģimene viņām tomēr ir pats galvenais. Patiesi godīgi un kārtīgi cilvēki, kuru labvēlību apkārtējie nereti arī izmanto. Blakus ir nepieciešams cilvēks, kas spēc alkatīgos cilvēkus aizdzīt projām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.