6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ievēro un dzīvo mierā: 20 laimīgas laulības noslēpumi

 

Iemīlēties un apprecēties ir viegli. Daudz grūtāk ir mīlošas un cieņpilnas attiecībās saglabāt daudzu gadu garumā. Mēs esam apkopojuši mazos noslēpumus, kas varētu palīdzēt.

1.Dalieties viens ar otru. Ar mantu, ar jūtām. Bez tā nebūs abpusējas sapratnes.

2.Biežāk pieskarieties viens otram un mīlējaties. Arī tad, ja vairs neesat jaunieši. Fiziskais kontakts rada tuvību.

3.Neieciklējieties uz sīkumiem. Attiecības ir daudz vairāk, nekā mazs strīds. Diez vai pēc desmit gadiem būs svarīgi, kurš šodien nomazgāja traukus.

4.Atrodiet laiku sev un saviem hobijiem. Kad katrs partneris ir laimīgs un apmierināts ar dzīvi, jūs varat būt laimīgi arī kā pāris.

5.Rodiet kompromisus. Novērtējiet, cik ļoti lēmums ir tev svarīgs un lūdz, lai partneris izdara to pašu. Ja tev vakariņas restorānā ir 5 no 10, bet partnerim mierīgs vakars mājās ir 9 no 10, tad izejiet uz kompromisu un palieciet mājās.

6.Neignorē partneri pēc strīda. Izrunājiet visu pēc iespējas ātrāk. Ja ilgi krāsi emocijas, agrāk vai vēlāk tāpat uzsprāgsi.

7.Esiet pacietīgi. Jūs abi mainīsieties un attīstīsieties. Jūs ne vienmēr būsiet apmierināti ar to, kā mainās partneris. Lai attiecības saglabātu, būs nepieciešama pacietība.

8.Kad notiek kaut kas labs, sviniet kopā.

9.Runājiet par to, kas jums ir nepieciešams. Partneris neprot lasīt domas. Ja jūti, ka attālināties viens no otra, izrunājiet to.

10.Atrodiet kopīgus hobijus, lai vairāk varētu pavadīt laiku divatā. Brauciet ar velosipēdu, apmeklējiet kulinārijas kursus, slēpojiet, nodarbojieties ar dārzkopību. Tas stiprinās jūsu attiecības.

11.Rīkojiet randiņus. Pavadiet laiku divatā, lai arī cik daudz darbu un problēmu jums būtu. Kaut vai izejiet kopā pastaigāties vai kopīgi pagatavojiet vakariņas.

12.Kopā plānojiet budžetu. Tā ir lieliska iespēja apspriest nākotnes plānus un padomāt, kā tos īstenot.

13.Pārsteidziet viens otru. Atstājiet mīļas zīmītes, uzdāviniet nelielas dāvanas, pagatavojiet iemīļoto maltīti vai ieplānojiet brīvdienām braucienu.

https://giphy.com/gifs/chipotle-love-bae-in-3oEjI13eR2Cd2zKxnG

14.Kad partneris izdara tev kaut ko labu, paslavē viņu. Viņš zina, ka tev ir patīkami, bet viņš priecāsies to arī dzirdēt.

15.Smejieties. Un arī smīdiniet viens otru. Neuztveriet visu tik nopietni.

16.Iekāp partnera kurpēs, pirms nosodi viņu. Izvairies no liekas kritikas un negatīviem komentāriem.

17.Neaizmirstiet par saviem draugiem. Gan kopīgajiem, gan individuālajiem.

18.Uzticies partnerim un pati esi uzticības vērta.

19.Atceries, kāpēc tu iemīlējies. Atgādini sev un partnerim, kāpēc esat kopā un novērtē to.

20.Izbaudiet to, kas jums ir tagad. Lai arī kādā laulības stadijā jūs būtu, izbaudiet katru mirkli, ko varat pavadīt kopā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.