Attēls: Instagram.com/cooking_mag/

Sastāvdaļas:

  • 200 g tumšās šokolādes
  • 150 g miltu
  • 110 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • 25 g kakao
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • ½ tējkarote sāls
  • 50 g lazdu riekstu

Pagatavošana:

Sviestu un 60 g sasmalcinātas šokolādes izkausē ūdens peldē.

Olu (istabas temperatūrā) sakuļ ar cukuru. Palēnām piejauc izkausēto šokolādi un sviestu.

Miltus sajauc ar kakao, sāli un cepamo pulveri. Sauso masu sajauc ar šokolādes masu un kārtīgi samaisa, līdz veidojas mīklas konsistence.

Sasmalcini riekstus un atlikušo šokolādi un pievieno mīklai.

Veido no mīklas nelielas bumbiņas un liec uz cepampannas. Katru bumbiņu nedaudz nospiež ar karoti.

Cep 170 °C aptuveni 10-15 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?