15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jauniešiem Rīga Plaza būs iespējams satikt slavenus mūziķus un Youtube zvaigznes

 
Attēls: Publicitātes

27.janvārī no plkst.11:00 līdz 14:00 modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks Kašera sapņu fabrikas rīkotais pasākums MEET&GREET AR SLAVENĪBU. Pasākuma mērķis ir jauniešiem sniegt iespēju klātienē satikt savus elkus un citus vienaudžus, kas viņus iedvesmo. Ja līdz šim šie cilvēki bija redzami tikai ekrānos un nesasniedzami, tad pasākuma laikā ikviens varēs tos satikt klātienē, aprunāties un arī nofotografēties. Pasākumā būs arī vērojama jaunāko stila tendenču modes skate tieši jauniešiem.

MEET&GREET AR SLAVENĪBU pasākumā aicināti piedalīties jaunieši, kuri ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, ir radoši, vienmēr vēlas uzzināt ko jaunu un lieliski pavadīt laiku. Pasākumā piedalīsies latviešu youtuberi – Big Latvian Boss, July Flower, Kaija, Katrīna Karele, Līna Elīza un Sofis Way. Paralēli pasākumam darbosies vairākas radošās darbnīcas un make-up stūrīši. Uz skatuves uzstāsies mūziķi Aivo Oskis, Adriana Miglāne un grupa Hypnotic, pasākumu vadīs multimākslinieks Kašers. Aktīvākie jaunieši saņems balvas no Placent Activ Milano – profesionālo matu kosmētiku.

Attēls: Publicitātes

No plkst. 11:00 līdz 12:00 notiks dažādas radošās darbnīcas ar meistariem no UnaStyle, pēc tam no 12:00 līdz 14:00 ikvienam būs skatāma modes skate ko veidos Arta Strode sadarbībā ar izdevumu Avene. Modes skatē varēs vērot jaunākās šīs sezonas stila tendences jauniešiem no Rīga Plaza veikaliem. Kopumā būs trīs modes skates, kuras rādīs GINTS BUDE tērpu demonstrētāju studijas modeles.

Attēls: Publicitātes

“Šis pasākums jauniešiem jau ir kļuvis ļoti iemīļots. Mūsu mērķis ir lauzt barjeras starp sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem un jauniešiem. Mēs vēlamies, lai viņiem būtu iespēja savus elkus satikt klātienē, ar viņiem aprunāties, nofotografēties, uzdot sevi interesējošos jautājumus. Šie cilvēki ir viņu iedvesmas avots, un tik mazā valstī kā Latvija, mums ir šāda lieliska iespēja! MEET&GREET AR SLAVENĪBU ir par labu laika pavadīšanu un iedvesmošanu,” norāda pasākuma organizators Kašers.

 

Autors: Rīga Plaza 25.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.