7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Pazīmes kas liecina – tu vēl joprojām mīli savu bijušo

 

Aizmirst attiecības un cilvēkus, kas tavā dzīvē ir bijuši ilgu laiku un snieguši skaistas emocijas, nav viegli. Pat, ja tu centies. Taču ir jāpienāk laikam, kad tev bijušās attiecības un vīrieši kļūst vienaldzīgi. Lai pārliecinātos par to, ka tā tiešām ir, lasi pazīmes, kas liecina, ka bijušais tomēr vēl mīt tavā prātā.

Tu centies viņa dēļ labi izskatīties. Tu publicē Instagram bildi un ceri, ka viņš to pamanīs. Ja tu domā, ka uz ielas viņu satiksi, tu saposies vēl vairāk. Tu saki, ka vienkārši vēlies viņam parādīt, ko viņš ir zaudējis, bet patiesībā tu ceri, ka viņš gribēs atgriezties.

Tu pastāvīgi runā par viņu. Un nav svarīgi – lamā tu viņu vai sūdzies. Ja viņš ir viens no taviem ikdienas sarunu tematiem, jūtas pret viņu nav izgaisušas. Citādi tu vispār par viņu ikdienā nerunātu.

Tu ienīsti sevi, jo zaudēji viņu. Tu nekādi nespēj saprast, ko izdarīji nepareizi. Varbūt tu biji pārāk uzstājīga? Pārāk mīloša? Tu joprojām domā par to, un dažkaŗt pat ienīsti, jo esi visu izbojājusi.

Tev viss atgādina par viņu. Liriska mūzika, romantiskas filmas, iemīlējušies pārīši, kurus redzi uz ielas. Tas viss liek tev domāt nevis par jaunām attiecībām, kuras tev varētu būt, bet gan par vecajām. Tas liek tev ilgoties pēc tā, kas bija ar bijušo.

Tu atsakies atteikties no atmiņām. Tu glabā jūsu kopbildes, viņa dāvanas, vecas sarakstes…

Tevi neinteresē citi vīrieši. Ja kāds aicina tevi uz randiņu, tu atsakies. Tu pat nedomā par to, ka varētu pieņemt piedāvājumu. Tu nevēlies jaunas attiecības. Tu vēlies palikt viena. Katram gadījumam…

Tu uzturi ar viņu kontaktu. Bijušie var būt draugi, taču visam ir savas robežas. Tu turpini ar viņu flirtēt? Tu pieskaries viņam pārāk draudzīgi? Centies uzzināt visu par viņa privāto dzīvi? Tu esi vienkārši draugs vai kaut kas vairāk?

Tu visus salīdzini ar viņu. Kad tu satiec kādu jaunu, tu salīdzini viņu ar savu bijušo. Un visi vienmēr ir nepietiekami labi. Tu gribi tikai savu bijušo.

Tu joprojām izturies pret viņu kā pret savu vīrieti. Šķiršanās tavā dzīvē neko daudz nemainīja. Tu turpini viņam ikdienā rakstīt, joprojām uzskati par labu draugu. Dažkārt lietas aiziet līdz seksam, bet tu centies sevi pārliecināt, ka tam nav nozīmes.

Tu pastāvīgi domā par viņu. Tu tin atpakaļ atmiņu filmu atkal un atkal. Tu sapņo par viņu. Viņš reti pamet tavu prātu…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.