9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā nevajag: 6 kaitīgi ieradumi, kuriem attiecībās nav vietas

 

Mums visiem ir slikti ieradumi. Taču daudzi pat nenojauš, cik ļoti tie var ietekmēt attiecības ar mīļajiem. Lūk, piemēram, portāls „Cosmo” ir apkopojis vairākus piemērus (ieradumus), no kuriem būtu jātiek vaļā pēc iespējas ātrāk.

Tu atnāc un aizej bez sasveicināšanās

Pat, ja jūs daudzus gadus esat kopā, apskauties un sabučoties, pārnākot mājās un ejot projām, ir svarīgi. Izvairīšanās vai nevēlēšanās piecelties no dīvāna, lai šādu kontaktu veidotu, var negatīvi iespaidot attiecības. Tas nekas, ja tu dodies uz darbu agrāk, nekā partneris. Tas neliedz pirms došanās projām iedot viņam mazu buču uz vaiga.

Tu aizkavējies darbā, lai mazāk tiktos

Elektroniskajā laikmetā var būt grūti atdalīt privāto dzīvi no darba. Ja jūs sastrīdējāties un tu izlēmi gremdēties darbos, lai tikai nevajadzētu runāt par problēmām, nekas labs tur nesanāks. Komunikācija aci pret aci ir svarīga attiecību sastāvdaļas, un neatrisināti jautājumi agri vai vēlu atkal „uzpeldēs”.

Tu neproti klausīties

Nākamreiz, kad viņš tev stāstīs par savu darba dienu vai citiem notikumiem, paskaiti, cik reizes pasaki „mhm” un „jā, jā”. Tas nozīmē, ka tu ne tikai neklausījies, bet arī vēlējies viņam to parādīt.

Jums ir neērti runāt par naudu

Nav svarīgi, cik jūs abi pelnāt. Svarīgi ir prast runāt par to, plānot izdevumus un lielus pirkumus.

Tu neizpildi partnera lūgumus

Piemēram, ja tu ej uz virtuvi pakaļ ūdenim, tu paprasīsi partnerim, vai viņš grib dzert? Labās attiecībās abi cenšas ņemt vērā otra vēlmes un padarīt tās līdzvērtīgas savām.

Tu izgāz dusmas uz partneri

Tev darbā bija stresa pilna diena vai arī tev kaut kas neizdevās, un tu tagad izgāz savu neapmierinātību, vilšanos un dusmas uz partneri? Tas atbrīvoties no stresa nepalīdzēs. Drīzāk vairos. Attiecībās ir jābūt sapratnei, nevis abpusējai kritikai un apvainojumiem.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.