6.1 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

5 dzīves gadījumi, kuros tev ir nepieciešams mammas atbalsts (un vecumam nav nozīmes)

 

Dzīvē ir daudz mums vajadzīgu lietu. Mums ir vajadzīgs ēdiens, ūdens, jumts virs galvas, mīļotais cilvēks un arī mamma. Tā vienkārši ir. Tai pat nav jābūt savai mammai. Tā var būt labākās draudzenes vai vīra mamma, vai vienkārši cilvēks, kurš atbilst šim jēdzienam. Kādos gadījumos mammas atbalsts ir īpaši svarīgs?

Kad tev ir nepieciešams dzīves padoms

Tas ir vienkārši, taču neviens nesniegs tik labu padomu, kā sieviete, kura tevi ir audzinājusi vai vienkārši ļoti labi pazīst. Nav pat svarīgi, par kādu tēmu būs šis padoms – satikties ar to vīrieti vai vakariņās gatavot makaronus vai rīsus.

Dzīvē ātri viss var mainīties, un dažkārt ir jāpieņem daudz lēmumu vienlaicīgi, un tev var būt pārāk daudz variantu. Iegūt mammas viedokli ir kā iegūt atslēgu uz panākumiem.

Kad tev ir salauzta sirds

Diemžēl, no tā neviens nav pasargāts. Nav pat svarīgi, kas to ir izdarījis – labākais draugs vai kāds, ko uzskatījām par mūža mīlestību. Jebkurā gadījumā tas nav patīkami un ir grūti. Tieši tādos brīžos var noderēt mammas atbalsts. Pat, ja tas nozīmē paraudāt viņai uz pleca, uzklausīt padomu vai mierinājumu.

Kad tev ir nepieciešams godīgums

No mammas tu vari gūt labākos padomus, un arī godīgas atbildes uz saviem jautājumiem. Viņai nav iemesla liekuļot, viņai nav jāizpelnās īpašs statuss tavās acīs un jāsaka, ka tu izskaties lieliski, pat, ja tā nav.

Kad tev ir nepieciešami padomi par „pieaugušo dzīvi”

Piemēram, atbildes uz jautājumiem par to, cik ilgi jāvāra olas, kā pareizi pagatavot vistu, cik grādos mazgāt veļu vai kā tikt skaidrībā ar rēķiniem. Pat, ja tu jau sev dzīvo patstāvīgu dzīvi, zvans mammai var izglābt dienu un ietaupīt laiku, kamēr pati meklēsi, kā kaut ko izdarīt.

Kad tev vienkārši vajag, lai kāds par tevi parūpējas

Atbalstam no malas dzīvē ir liela nozīme. Pat, ja tu esi ļoti patstāvīgs cilvēks. Rūpes ir foršas! Aizbrauc pie mammas ciemos un jūti, kā viņa ir pagatavojusi garšīgas pusdienas, uzvārījusi tavu iecienīto kafiju un labprāt uzklausa visu, kas tev sakāms.

Mamma visiem ir nepieciešama, tāpēc novērtē viņu. Ļauj viņai rūpēties par tev. Kad tu pati kļūsi par mammu, tad sapratīsi, kāpēc viņai tas ir tik ļoti svarīgi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.