1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

7 pazīmes, kas liecina – tu viņam esi tikai izklaide

 

Tu esi pārliecināta par to, ka viņa nolūki pret tevi ir nopietni? Mēs esam apkopojuši pazīmes, kas liecina par to, ka tu viņa dzīvē esi tikai izklaide.

Viņš neinteresējas par tavu dzīvi. Viena no pirmajām pazīmēm, kas var palīdzēt saprast to, kā vīrietis pret tevi izturas, ir pavērot, cik ļoti viņš par tevi interesējas. Ja tu viņam esi tikai izklaide, viņš nekad tā pa īstam neklausīsies tajā, ko tu stāsti un arī jautājumus neuzdos. Viņš neinteresēsies par tavu personību, interesēm un dzīves mērķiem.

Viņš nav gatavs kompromisiem. Kad vīrietim ir patiesas jūtas, viņš būs gatavs attiecību dēļ arī kaut ko ziedot. Kad viņš nav nopietni noskaņots, viņš ir egoistisks un reti piekrīt kompromisiem. Viņš nerēķinās ar tavu viedokli, jo viņam tava laime nav svarīga.

Viņam nav laika tev. Kad tu satiksi to, kurš patiesi mīlēs tevi, viņš izmantos katru sava brīvā laika brīdi, lai satiktu tevi. Bet, ja viņš regulāri atrod attaisnojumus tam, kādēļ nevar tikties ar tevi, tā ir viena no pirmajām pazīmēm, ka viņam pret tevi nav intereses. Ja tikai tu esi sarunu un tikšanos iniciatore, tas nav normāli.

Viņš neiepazīstina tevi ar saviem draugiem. Viena lieta ir, ja partneris nevēlas steigties ar attiecību attīstību, bet kaut kas cits ir, ja kļūst aizdomīga viņa nevēlēšanās iepazīstināt tevi ar draugiem. Kad  vīrietis nav vienaldzīgs pret sievieti, viņš lepojas ar viņu un vēlas iepazīstināt ar ģimeni un draugiem.

Viņš nestāsta neko personisku par sevi. Viņš nejautā neko par tevi un nestāsta neko par sevi. Tu varētu domāt, ka viņš vienkārši ir noslēgts cilvēks, bet, kad vīrietis ir iemīlējies, viņš vēlēsies tevi ieinteresēt ar savu personību.

Viņš neiekļauj tevi savā nākotnē. Kad vīrietis ir nopietni noskaņots, viņš neizmantos „es” savos prātojumos par nākotni. Viņš teiks „mēs”.

Viņš necenšas apmierināt tavas vēlmes. Ja vīrietis mīl tevi, viņam sekss nav tikai fiziska bauda sev. Viņam ir svarīgi likt justies labi arī tev. Viņš cienīs tavas robežas, nedarīs neko, kas tev nepatīk. Bet, kad vīrietis ir egoistisks un nav tevī ieinteresēts, viņš domā tikai par sevi un savu baudu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.