8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Parādi savam frizierim: Matu krāsojumi, kuri 2018.gadā būs paši modīgākie

 

Klasiskā šķipsnu balināšana, ombrē vai varbūt balayage? Tu vari izvēlēties jebkuru no šiem krāsojumiem, jo tie visi 2018.gadā būs modē. Pie tam, tas, kas bija modē pagājušajā gadā, arī nekur nezudīs!

BALAYAGE

Šī matu krāsošanas tehnika neatkāpsies vēl ilgi. Tā piestāv gan garu, gan īsu matu īpašniecēm. Balayage ir raksturīga viegla šķipsnu balināšana ar vienmērīgu krāsu pāreju. Tā kā balināšanas krāsa tiek uzklāta vertikāli, tu neiegūsi līniju, kas līdzinās ataugušo matu saknēm.

OMBRE UN SOMBRE

Šīs divas krāsošanas tehnikas atšķiras vien ar to, kā notiek krāsu pāreja. Ombrē ir izteiksmīgāks un kontrastaināks, bet sombrē – dabiskāks un plūstošāks. Šīs abas krāsošanas tehnikas lieliski piestāvēs vidēji garu matu īpašniecēm, taču arī par matu veidošanu aizmirst nedrīkst.

KLASISKĀ ŠĶIPSNU BALINĀŠANA

Šeit gan ir jāuzmanās, lai nesanāk biezas, platas un nedabīgas matu šķipsnas. Vai arī pārāk izteikts kontrasts. Profesionāļa rokās šķipsnu balināšana notiek kā īsts brīnums – tā atsvaidzina dabīgo matu krāsu, padara to gaišāku un lieliski maskē sirmos matus. Ja viss ir veikts pareizi, izskatīsies, ka mati ir saulē pabalējuši.

PELĒKS

Ne pērļu, ne platīna, ne dabīgi pelēkais… Tieši sudrabainā krāsa būs modē! Nekāda dabiskuma! Tikai ņem vērā, šāds krāsojums ir diezgan grūti sasniedzams, kas nozīmē, ka ar tādu vēlmi ir jāvēršas pie īsta profesionāļa. Arī par eksperimentiem mājas apstākļos aizmirsti.

DIVAS KRĀSAS

Spilgti un piesātināti toņi būs aktuāli, un modīgākais veids, kā to pasniegt, būs, apvienojot kopā divus saskanīgus toņus. Nekādu smalku šķipsnu, tikai plašs vēriens un spilgtas krāsu nianses.

MAHAGONIJAS UN KASTAŅU TOŅI

Jā, tie atgriežas modē. Vēsi sarkanie un brūni-medainie toņi. Burvīgie rudens toņi īpaši labi piestāvēs brūnu acu īpašniecēm.

ULTRAVIOLETS

Bez šī krāsojuma šogad nekur. Tā taču ir gada krāsa! To var izmēģināt dažādos izpildījumos.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.