8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atbrīvo mājokli tikai no trim lietām, un dzīvot kļūs daudz vieglāk

 

Katra dzīvē var pienākt brīdis, kad šķiet, ka visa ir par daudz. Par daudz darba, par daudz cilvēku, par daudz emociju un par daudz priekšmetu mājās. Rodas spiedoša sajūta, kuras iespaidā kļūst grūti dzīvot.

Taču no šīs sajūtas var sākt atbrīvoties pavisam vienkārši – sāc ar sava mājokļa pārkārtošanu un atbrīvojies no trim zemāk minētajiem priekšmetiem. Tu redzēsi, kā mājā ienāks viegluma un harmonijas sajūta.

MĀKSLĪGIE ZIEDI

Mākslīgie ziedi ir miruši ziedi. Pat visskaistākie un vissmalkāk veidotie ziedi nespēj aizstāt vienkāršāko dzīvo ziedu. Mākslīgums nomāc un tikai krāj putekļus, savukārt dzīvi ziedi ienes telpā patīkamu smaržu un dzīvību!

Aizdomājies par to, kā tu smaidi, kad tev tiek uzdāvināti ziedi, kā tu ieliec tos vāzē un vāzi novieto visiem labi redzamā vietā. Dzīvi ziedi vairo prieku!

IEPLĪSUŠI TRAUKI

Priekš kam mājās glabāt tasītes bez osām, no kurām tu vairs nedzer, ieplausājušus šķīvjus, kuri kuru katru brīdi var salūzt uz pusēm un cauras bļodas, kurās ūdeni vairs nevar ieliet? Priekš kam savu mājokli padarīt par veco lietu noliktavu? Izmet to visu un atbrīvo vietu jaunajam!

Valda uzskats, ka ieplīsuši trauki mājā nes nelaimi. Kāpēc riskēt? Mēs dzīvojam tikai vienu reizi, tāpēc glabā mājās tikai nebojātus un skaistus traukus, no kuriem ir prieks ēst un pasniegt maltīti citiem.

VECS APĢĒRBS UN APAVI

Vēl viens krātuves materiāls… Vecas, novalkātas, netīras un tev nepiemērotas drēbes nevajag glabāt savā mājā. Nekādu labumu tev tās nenes. Daudz vairāk labuma tās nesīs, ja vēl lietojamas drēbes atdosi kādam, kam tās noderēs vairāk, bet pavisam vecās vienkārši sadedzināsi.

Pie tam, kā tu sevi varēsi iepriecināt ar kaut ko jaunu, ja skapī tam nebūs vietas?

Pamēģini no visa augstāk minētā tikt vaļā un pavēro, kā mainās tava attieksme pret laiku, ko pavadi mājās, un kāda viegluma sajūta ieplūst tevī. Neturies pie visa vecā un nelietojamā, ielaid savā dzīvē pārmaiņas!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.