9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Reebok Speed TR 2.0 – gatavi katram treniņam!

 
Attēls: Publicitātes

Funkcionālais, spēka, aerobikas vai varbūt ātruma treniņš? Reebok Speed TR 2.0 ir modelis, kas izpildīs jebkuru izaicinājumu! Pastiprināta virsa un speciāli izstrādāta, līpoša zole nodrošinās drošību un komfortu pat visdažādākajās vingrinājumu sērijās.

Neatkarīgi no pieņēmumiem un sev izvirzītajiem mērķiem, neviena fiziskā aktivitāte neaprobežojas ar viena treniņa veidu. Tieši dažādu vingrinājumu un sporta veidu apvienošana dod vislabākos rezultātus. Reebok Speed TR 2.0 tie ir apavi, kas gatavi katram treniņam. Funkcionāli un izturīgi, pierādīs sevi gan intervālu, gan intensīvas aerobikas vai svarcelšanas laikā.

Speed TR 2.0 tā ir vēl viena versija Reebok zīmola zināmā treniņu sērija. Jaunais modelis apvieno apavu vieglumu, kas veltīti vingrinājumiem, ar izturību, kas izstrādāti prasīgākiem treniņiem.

Virsa Speed TR 2.0 ir izgatavota no stipra un izturīga materiāla CORDURA. Izturīgais materiāls tomēr neierobežo kustības brīvību, pateicoties pielietotajiem elastīgajiem ieliktņiem apavu priekšpusē.

Reebok Speed TR 2.0 ārējā zole ir aprīkota ar jaunu Metasplit dizainu. Padziļinājumi dažādos virzienos nodrošina saķeri neatkarīgi no virsmas, uz kuras tiek veikts treniņš, un elastīgā daļa apava priekšpusē stabilizē pēdu tādu treniņu laikā kā burpees vai izklupieni. Papildus uzlabots, zema profila dizains Reebok Speed TR 2.0 ļauj ātrāk pārvietot pēdu, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus.

Attēls: Publicitātes

Reebok Speed TR 2.0 sniedz:

  • Izturību un drošību – stiprinājumi no CORDURA materiāla aizsargā pēdu no bojājumiem,
  • Stabils pamats – izgatavotā viduszole no putām EVA amortizē triecienus, bet ārējā gumijas stabilizē pēdu un nodrošina saķeri neatkarīgi no virsmas,
  • Funkcionalitāte un ātrums – funkcija DuraCage aizsargā aizmugurējo pēdas daļu un palīdz noturēt apavu vietā, un uzlabotas RopePro un Kip Klip tehnoloģijas sniedz papildu atbalstu veicot dienas treniņu (WOD).

 

Reebok Speed TR 2.0 būs pieejami cenā 99,95 EUR atseviškos veikalos un interneta veikalos.

 

Autors: Reebok 08.02.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.