1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

2018.gada nagu mode – kas būs aktuālākās tendences?

 

2018.gadā mode būs spilgta un mainīga ne tikai apģērba un matu sakārtojumu pasaulē, bet arī nagu pasaulē. Protams, ideju un vēlmju var būt daudz, bet šoreiz mēs, iedvesmojoties no portāla „Elle”, akcentēsim septiņas tendences, kuras šogad varētu būt labāko topā.

Tumšāki toņi

View this post on Instagram

#nails #spnnails #gelnails #paznokciezelowe #paznokciehybrydowe #paznokcie #bluenails #cobaltnails

A post shared by Karolina Kaczerewska (@kaczerewska) on

Burgundija vai kobalta zils ir ideāls tonis aukstākajiem gada mēnešiem. Piestāvēs visa veida nagu formām un garumiem, tāpēc droši var ļauties eksperimentiem.

Minimālisms

Mazāk ir vairāk! Paspēlējies ar vienkāršību, izmēģini krāsas, kuras neuzdrošināsies izmēģināt agrāk, atklāj jaunas formas… Arī ar mazu piepūli var panākt satriecošu efektu!

Glamūrs, akmeņi un metāls

Svarīgi, saviesīgi pasākumi un Jaungada ballītes nav iedomājamas bez izteiksmīga manikīra. Ja disko bumbas nagi tev šķiet par agresīvu un traku, vienmēr vari izvēlēties vieglu zelta vai sudraba mirdzumu.

Vēl varam redzēt ka dārgakmeņi aktīvi iekaro apģērbu un aksesuāru pasauli, tāpēc nav jābrīnās, ka tie pārņem arī nagu pasauli. Vēl modē būs klasiskas krāsas apvinojumā ar metāliskiem akcentiem. Šī tendence bija populāra jau 2017.gadā, taču arī 2018. tā nekur nezudīs.

Neitralitāte

Jauki, miesas krāsas nagi nekad neizzūd no modes. Bēšīgi un maigi rozā nagi būs kā punkts uz „i” tavam sievišķīgajam tēlam.

Abstrakcija

Tas ir kā neliels mākslas darbs uz taviem nagiem. Pamēģini dažādas krāsas un formas – apļus, līnijas, trijstūrus, vilnīšus…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.