8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

LAIKS UZSPĒLĒT! Dieviete.lv aicina pieteikties boulinga čempionātam sievietēm

 

Vēlies lieliski pavadīt laiku kopā ar draudzenēm vai koleģēm un vēl iegūt kausu un boulinga čempiona titulu? Tad piesakies sieviešu dzīvesstila žurnāla Dieviete.lv rīkotajam boulinga čempionātam!

KAD? Svētdien, 8.aprīlī.

CIKOS? Divi laiki 15:00 un 18:00 (pirmām komandām kuras piesakās ir izvēles iespējas, pārējām komandām tiks piedāvāti brīvie laiki). Ierodamies 20 minūtes pirms sākuma. Katrai komandai sanāks izspēlēt 3 boulinga spēles, viena spēle ir ap 40 minūtēm.

DALĪBAS MAKSA NO KOMANDAS? 40 EUR. Tikai pēc dalības maksas samaksāšanas komandai tiek garantēts konkrētais spēles sākuma laiks.

KUR? Fantasy Park boulingā t/c Riga Plaza, Mūkusalas 71.

KAS? Komandā 5 cilvēki, no kurām VISMAZ 3 ir sievietes.

KĀ PIETEIKTIES? Savas komandas dalību var pieteikt rakstot mums uz e-pastu info@dieviete.lv. Tad mēs nosūtīsim pieteikuma veidlapu, kura ir jāaizpilda un jāaizsūta atpakaļ.

BALVU FONDS? Labākā komanda iegūs ceļojošo kausu + izcelsim arī labākā individuālā rezultāta vienā spēlē īpašnieci

 NOTEIKUMI: Vienā komandā ir 5 cilvēki. Katra komanda izspēlē 3 spēles un beigās paziņo komandas nosaukumu un spēles kopsummu. Turnīra ieskaitei kā rezultāts tiek ņemts katras komandas divu labāko rezultātu kopsumma.

Saskaitot visus rezultātus varam noteikt katras komandas vietu turnīrā. Spēlēt drīkst tikai ar boulinga centra bumbām un bez ceļa maliņām. Komandas celiņa numurs tiek noteikts ar random.org izlozes palīdzību, visas komandas spēles notiek uz viena un tā paša celiņa.

Uzvarētāju noskaidrošana un labāko spēlētāju apbalvošana notiks pasākuma beigās.

Ja rodas kādi jautājumi vai ierosinājumi, gaidīsim tos šeit pat komentāros vai uz e-pastu info@dieviete.lv.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.