1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Viela pārdomām: Instagram nogalina mūsu radošo domāšanu (+VIDEO)

 

Instagram ir spēcīgs rīks, ar kura palīdzību cilvēks var izcelties un parādīt savu personību. Taču mēs esam pārstājuši ievērot šo iespēju. Unikāla skata uz pasauli vietā mēs tagad saņemam vilni vienveidīgu fotogrāfiju.

Lietotājs ar niku Oliver KMIA publicēja video, kurā ir saliktas kopā daudzu Instagram lietotāju fotogrāfijas no dažādām pasaules vietām. Rezultāts ir iespaidīgs un pārdomas raisošs.

Video sākumā tiek parādītas dažādu cilvēku pases, pēc tam seko lidmašīnas un to spārni. Pēc tam seko kaudze fotogrāfiju, kas uzņemtas vienā vietā, vienā leņķī, vienās un tajās pašās pozās un pat ar vieniem un tiem pašiem filtriem. Japāna, Francija, Itālija, tālā Dienvidamerika… Tāpat neiztikt bez ēdienu fotogrāfijām, kājām un pašbildēm spoguļa priekšā.

Jā, protams, mums katram gribas iemūžināt savu ceļojumu un radīt atmiņas, taču, nez kāpēc, tik daudziem cilvēkiem tās iznāk gandrīz vienādas. Sociālie tīkli ir instruments, ar kura palīdzību mēs varam parādīt, kas patiesībā esam. Pārstāj dzīties pakaļ kaut kādiem Instagram sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, pārstāj dzīties pakaļ pēc iespējas vairāk „patīk” atzīmēm. Parādi savu personību!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.