14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Manas dzīves skaistākais randiņš Londonā – Dieviete.lv lasītājas stāsts

 

Dieviete.lv redakcija saņēma lasītājas Līgas vēstuli: „Manas dzīves skaistākais randiņš notika 2017.gadā, kad man bija 26 gadi. Tolaik es biju palikusi viena ar divām meitiņām, kopš šķiršanās veltīju sevi tikai darbam, studijām un bērniem.

Kādā jaukā vakarā portālā Draugiem.lv kāds simpātisks, gados vecāks vīrietis man izteica jaukus komplimentus, un mēs uzsākām saraksti. Viņš nedzīvoja Latvijā, ar savu ģimeni jau vairākus gadus dzīvoja Anglijā. Tolaik, kad iepazināmies un sarakstījāmies, viņa ģimenes dzīvē bija iestājies rutīnas pilns posms, viņš ar bērna māti bija pašķīries un jau kādu laiku dzīvoja atsevišķi.

Trīs mēnešu garumā mēs sarakstījāmies, sazvanījāmies un man jau šķita, ka tas ir viens liels sapnis un ka mums nekad nebūs iespēja tikties. Taču tad viņš piedāvāja pavadīt nedēļas nogali kopā. Viņš nopirka mani biļetes lidojumam uz Angliju un viss notika tik ātri! Mana ģimene bija pret, teica, ka esmu neprātīga, ka vīrieti nemaz nepazīstu utt. Bet es viņiem tikai atbildēju: „Uzticieties man, ja negribat ticēt viņam”.

Pienāca 24.marts – lidojuma diena. Es nekad iepriekš nebiju lidojusi, viss bija jādara vienai, angļu valoda arī nav mana stiprā puse… Bet vīrietis man visu sīki un smalki izstāstīja. Londonā mani sagaidīja tas pats lieliskais, pievilcīgais vīrietis ar skaistu rožu-liliju ziedu pušķi.

Divas dienas Londonā, pirmais romantiskākais randiņš mūžā, pirmais lidojums… Tā bija kā pasaka! Londonā mēs daudz staigājām, braukājām apkārt, apmeklējām populārākos objektus. Tas bija viens liels randiņš divu dienu garumā. Kaut kas jauns, neprātīgs un neaizmirstams.

Pēc tam vīrietis atgriezās pie savu bērnu mātes. Tā mūsu tikšanās bija kā asumiņš gan manā, gan viņa dzīvē. Es nenožēloju un nepārdzīvoju. Man bija labi, mums bija labi, bet vēl labāk ir viņa bērniem, jo vecāki atkal ir kopā. Neaizmirstamas un skaistas atmiņas…

 

Par skaistākā randiņa stāsta iesūtīšanu autore dāvanā saņem AVEPIN priežu krēmu!

 

Autors: Dieviete.lv lasītāja Līga

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.