8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lielākās 2018.gada grima tendences – ir laiks mirdzēt!

 

https://www.instagram.com/p/BenV1vSlXPb/?tagged=mettalicmakeup

Cerams, ka tu vēl neesi nogurusi no spīdumiem un mirdzumiem, jo 2018.gadā tie nekur nezudīs. Drīzāk pat pieņemsies spēkā. Portāls “Harper’s Bazaar” ir apkopojis savus novērojumus par aktuālajām grima tendencēm 2018.gadā, iedvesmojoties no modes skatēm un Instagram.

Melnais uzbrukums – melns laineris 2018.gadā uzņem jaunus apgriezienus. To savās modes skatēs ir izmantojis modes dizaineris Marks Džeikobs un arī citi. Uzvelc to kārtīgi un izteiksmīgi, nebaidies no grafikas un figūrām.

Jaunais mirdzums – Nepietiks tikai ar pavisam vieglu mirdzumu, kas parādās saulē. Šogad uz sejas modē būs akmeņi, mirdzošas ēnas un laineri. Jā, nedaudz ķēpīgi, bet efekts ir satriecošs!

Ja tev ar to ir par maz, liec lietā arī izgaismotāju (highlighter), kurš ir super-izgaismojošs!

Noapaļotas līnijas – Ierastā lainera līnija 2018.gadā pārvēršas par kaut ko pavisam interesantu. Precīzu un asu līniju nomaina noapaļoti gali (kā tas bija redzams uz modeles Bellas Hadidas sejas dizainera Jason Wu modes skatē).

Lūpukrāsas ir atpakaļ – pēdējos gados modē bija šķidrās lūpukrāsas. Tagad ierastā, klasiskā lūpukrāsa ir atpakaļ. Kailijas Dženeres jaunākās lūpukrāsas tika izpirktas pavisam ātri.

https://www.instagram.com/p/BfH1trHFjrU/?tagged=makeuptrends

Zelta meitene – Rihanna nebija tā, kas izgudroja zelta kosmētiku, bet viņa ir tā, kura izgudroja zelta izgaismotāju, kurš būs redzams uz daudzu sieviešu sejām vēl daudzu gadu garumā. Šogad no zelta nav jābaidās!

Metālisks mirdzums – Metālisks grims visos toņos turpina savu uzvaras gājienu 2018.gadā. Tas var parādīties gan skropstās, gan acu ēnās, lainerī, lūpās un pat uz vaigiem!

Biezas skropstas – Dior 2018.gada pavasara modes skatē retro skropstas bija redzamas visur. Tās nav tik dramatiskas kā ikoniskās modeles Twiggy skropstas, taču tām tāpat ir nepieciešama liela skropstu tušas kārta un skaista forma.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.