0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

8 sieviešu uzvedības modeļi, kuri kaitina daudzus vīriešus

 

Iedomājies, bet tu pavisam vienkārši vari atgrūst savu izredzēto ar savu uzvedību vien. Tev nav īpaši jācenšas, jo, iespējams, tas ir kaut kas, ko tu jau tāpat ikdienā dari.

Vēlēšanās un entuziasma trūkums

Lai jūsu attiecības nepārvērstos lielā rutīnā, ieklausies sava partnera piedāvājumos un viedoklī. Ja viņam gribas organizēt braucienu uz interesantu vietu, apskatīt naksnīgas debesis vai iemācīties spēlēt ģitāru, atbalsti viņu, nevis kārtējo reizi saki, ka esi nogurusi un labāk vēlies iet gulēt gultā un skatīties seriālu.

Neuzmanība

Jebkurš cilvēks vēlas tapt sadzirdēts, tāpēc obligāti esi uzmanīga pret savu izredzēto. Diemžēl, šī tendence kļūst izplatītāka starp pāriem, kuri kopā pavada daudz laika un maz nekomunicē, taču patiesībā maz zina viens par otru. Viņi vienkārši tik ļoti ir pārņemti stāstot par sevi, ka aizmirst ieklausīties tajā, ko saka otrs.

Pārāk daudz uzmanības

Pareizai attiecību attīstībai starp diviem cilvēkiem, visam ir jābūt līdzsvarā. Jebkura pārdozēšana, mūsu gadījumā tā ir pārlieku liela interese un uzmanība, var būt toksiska. Ja tu vēlies, lai viņa jūtas pret tevi nemainās, meklē jaunas aizraušanās un mēģini nodarbināt sevi arī ar kaut ko citu, ne tikai partneri.

Tas ir fakts: vīrietim ir nepieciešama privātā telpa (un sievietei arī). Tāpēc jebkurš cilvēks jutīsies kā slazdā, kad jutīs, ka partneris neliek viņu mierā un izmanto katru iespēju, lai skūpstītu un „ņurcītu”.

Egocentriskums

Tas nav pārsteidzoši, ka, līdz ko sieviete sāk koncentrēties uz savām vajadzībām, interesēm, gaumi un viedokli, tā vietā, lai būvētu attiecības, vīrietis gandrīz uzreiz zaudē pret viņu interesi un aizlaižas.

Klusēšana

Vēl viens kaitinošs ieradums, kad sieviete vienkārši izvēlas nerunāt ar vīrieti, lai arī kā viņš censtos panākt pretējo. Tas nogurdina un sadusmo. Gribi tikt vaļā no vīrieša? Esi ietiepīga un ignorē viņu.

Vājš raksturs

Vēl viena īpatnība, kuru vīrieši uzskata par garlaicīgu un pat kaitinošu. Ja attiecību sākumā vīrietis secina, ka sieviete ir „pelēka”, tad viņš ilgi pie viņas neuzkavēsies. Interesanti ir tas, ka visspilgtāk tas izpaužas sievietēm, kuras pamatā ir ieinteresētas tikai sava ārējā tēla uzfrišināšanā.

Telefona atkarība

Mums katram ir viedtālrunis, un daudzi no mums ir gandrīz saauguši ar to kopā. Taču dažos brīžos šo ierīci būtu jāizslēdz. Sieviete, kura visu savu laiku pavada virtuālajā pasaulē, diez vai ieinteresēs vīrieti (ja nu vienīgi viņš ir tāds pats kā viņa). Galu galā, cik interesanti ir komunicēt ar partneri, kura pastāvīgi raksta ziņas, taisa pašbildes un šķirsta Facebook laika joslu?

Negatīvisms

Kuram var patikt mūžīgi neapmierināta cilvēka kompānija? Tās sievietes, kuras bez apstājas žēlojas un čīkst, agri vai vēlu nonāk vientulības apskāvienos. Un tā ir tikai viņu pašu vaina. Ja tu vēlies, lai tavas attiecības izdodas, smaidi un priecājies par dzīvi!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.