5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

2018.gada pavasara aksesuāru modi pārņem gliemežvāki

 

View this post on Instagram

You know you want this merbabe tail necklace . . . #merbabe #merbabes #mermaid #mermaidnecklace #mermaidtail #shellnecklace #boho #layerednecklaces #summer #beachwear #beach #oceanlover #finfolk #sea #getlostnow #wanderlust #mermaidgoddess #underwaterworld #rainbowlife #oceanfinds #seawitch #trendsetter #gift #aloha #igfashion #festivallove #festivalseason #festivalvibes #festivaltime #festivalfun #festivallook #instafestival #edmfam #edmloversunite #edmfan #edmfestivals #edmdance #edmvibes #edmpartypeople #edmfriends #edmlove #edmlovers #edmraves #ravelife #ravegirl #ravebabe #ravetime #ravenation #ravefashion #festivalsummer #festivalclothing #festivalready #bohogirls #bohostyles #bohogirl #boholife #bohoglam #bohovibe #boholiving

A post shared by Feed your Mind. Body. Soul. (@recoverywellnessbox) on

Būsim atklāti, gliemežvākus ir grūti sasaistīt ar ikdienu un formālu ģērbšanās stilu. Tie drīzāk atgādina pludmali, Austrālijas jauniešu seriālus un agros 2000.gadus. Taču arvien vairāk dizaineru un modes pazinēju izvēlas tos iekļaut savās modes skatēs un ikdienā: Prada,  Leandra Medine, Alexa Chung.

Izvēloties gliemežvāku rotas, galvenais noteikums, kas šogad ir jāievēro, ir – izvairies no lētā plastmasas izskata. Tiecies pēc elegances un dārga paskata zelta vai sudraba gliemežvākiem vai vismaz kvalitatīvas bižutērijas. Padari savu ikdienas tēlu rotaļīgāku, vieglāku un veiksmīgāku, jo daudzi gliemežvākus uzskata par veiksmes simbolu.

Kādu tas iepriecinās, kādu, nē, bet šis gliemežvāku „trakums” nerimsies arī vasarā. Kā tev patīk?

 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.