8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzslava attiecībās ir svarīga: Komplimenti, kuri patiks vīrietim

 

Tici, ja viņš kaut ko dara labi, viņš vēlas saņemt par to atlīdzību. Pat, ja tie ir vienkārši vārdi. Tā viņš jūtas aizsargātāks un vajadzīgs, jo viņam līdzās ir cilvēks, kurš viņu augstu vērtē. Kādi komplimenti viņam patiks?

„Es atbalstu tavu skatpunktu”- Tā vietā, lai mēģinātu noskaidrot, kuram ir taisnība, bet kuram – nē, vienkārši atzīsti, ka vīrietim ir taisnība. Tad viņš nesaskatīs tevī oponentu un biežāk sāks tev piekāpties un meklēt kompromisu.

„Tu proti atrasti pareizos vārdus” – Vīrietis grib, lai viss, ko viņš dara, ir lieliski. Viņš tiecas izdabāt savai sievietei un palīdzēt viņai tikt galā ar grūtībām. Un tam vienmēr ir nepieciešami īpaši atbalsta vārdi.

„Tu esi lielisks vecāks”- Šo komplimentu biežāk dzird sievietes, taču ir ļoti daudz vīriešu, kuri patiesi lepojas ar to, kā audzina savus bērnus un rūpējas par viņiem. Ja vīrietis dzird, ka ir labs tētis, tas viņu stimulē kļūt vēl labākam.

„Tu man patīc tāds, kāds tu esi” – Ir patīkami apzināties, ka tevi pieņem tādu, kāds tu patiesībā esi. Mūžīgas mīlestības jēga slēpjas tajā, ka mēs pieņemam partnera trūkumus un nepieprasām, lai viņš mūsu dēļ mainītos.

„Tu lieliski gatavo” – Vīrietim ir svarīgi apzināties savu svarīgumu. Pat ēdiena pagatavošanā. Viņam patīk palutināt savu mīļoto un redzēt viņas acīs sajūsmu.

„Tu man palīdzēsi to salabot?” – Protams, ka tu pati neko nelabosi. Viņš pats visu izdarīs. Nu, vai vismaz pamēģinās un pēc tam izsauks meistaru. Taču tavs aicinājums palīdzēt viņam nozīmē daudz vairāk.

„Tu vienmēr mani uzklausi” – Šim komplimentam ir divi mērķi. Pirmkārt, tu atzīsti, ka vari viņam atklāties. Otrkārt, vīrietis saprot, ka tieši viņu tu iesaisti visos savos noslēpumos. Viņš ir pelnījis tavu uzticību.

„Tu esi tik centīgs” – Kad tu vīrietim izsaki komplimentu, kas attiecas uz viņa darba spējām, tas stimulē viņu censties vēl vairāk. Tu kļūsti par viņa iedvesmas avotu.

„Es priecājos, ka tu man esi” – Šī īsā frāze daudz nozīmē. Tas norāda uz to, ka attiecības virzās pareizajā gultnē. Viņam ir svarīgi zināt, ka viņš tev ir kļuvis par ideālo partneri.

„Tu tik labi saproti…” – Viens no labākajiem veidiem, kā iekarot vīrieša simpātijas – izteikt viņam komplimentu par viņa hobiju, par to, cik viņš labi visu saprot un zina (par sportu, mašīnām, kulināriju utt.).

„Tev ir tik laba sirds” – Labsirdība mūsdienu pasaulē nav visai bieža parādība. Ir jānovērtē to, ka tavam partnerim ir laba sirds. Vēl šāds kompliments mudina viņu veikt vairāk labu darbu.

„Tu mani uzbudini” – Vienkārši, bet ļoti efektīvi. Vīrieša seksualitāte sevī ietver vairākas sastāvdaļas: fizisko formu, harizmu un īpašības. Ar šādu komplimentu tu vairo viņa ego.

„Es nešaubos, ka tev izdosies” – Tas ir, tu paļaujies uz savu partneri un nepieļauj domu, ka viņam varētu kaut kas arī neizdoties. Vīriešiem patīk dzirdēt, ka viņi ir supervaroņi, kuriem nemēdz būt sliktās dienas, kad kaut kas neizdodas.

„Ar tevi es jūtos drošībā” – Vīrieša dabā ir aizsargāt sievieti. Tā tas ir jau kopš seniem laikiem. Tas norāda uz vīrieša spēku un spēku pasargāt savu sievieti.

„Tev ir tik smieklīgi joki” – Ja vīrietim izdevās sasmīdināt sievieti, viņš ir gandrīz viņu iekarojis. Ir svarīgi parādīt viņam to, ka tu apbrīno viņa humora izjūtu.

„Tu esi mans varonis” – Ja viņš tevis dēļ izdara kaut ko nopietnu/traku/smieklīgu/īpašu, tas ir jānovērtē. Vīrietis neko nedarītu, ja sieviete viņam nebūtu svarīga. Atgādini viņam, ka atceries viņa varoņdarbus. Pat, ja tie ir mazi un aprobežojas ar miskastes iznešanu lietainā dienā vai trauku nomazgāšanu, kamēr tev pašai žūst nagu laka.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.