Attēls: Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 400 g liellopu gaļas
  • 300 g konservētu pupiņu
  • 3 marinēti gurķi
  • 2 violetie sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Sāls un majonēze – pēc garšas

Pagatavošana:

Izvāri, atdzesē un sagriež strēmelītēs liellopu gaļu. Sīpolus nomizo un sagriež. Ķiploku nomizo un izspiež caur ķiploku spiedi. Gurķus sagriež, pupiņām nolej šķidrumu.

Sagatavotās sastāvdaļas sajauc kopā, kārtīgi samaisa, pasāla un sajauc ar majonēzi.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?